24 Απριλίου 2009

ΠΑΟΚ: Σφήνα για Λεονάρντο

Τη στιγμή που ο Φερνάντο Σάντος έχει το μυαλό του στο παιχνίδι της Κυριακής (26/04, 19:00) με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League όπως και των πλέι οφ που θα ακολουθήσουν, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ασχολείται με τους μεταγραφικούς στόχους για την επόμενη χρονιά.
Για το λόγο αυτό προχώρησε σε δελεαστική πρόταση στην ΠΑΕ Λεβαδειακός για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Λεονάρντο. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα σε απόλυτη μυστικότητα τις τελευταίες μέρες προχώρησε σε πρόταση στην ΠΑΕ Λεβαδειακός για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Λεονάρντο. Του μεγάλου πρωταγωνιστή της ομάδας της Λιβαδειάς στη φετινή χρονιά στην προσπάθειά της να μείνει στην Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ΠΑΕ Λεβαδειακός ήταν 400.000 ευρώ συν ποσοστό 40% σε περίπτωση μεταπώλησής σε ομάδα του εξωτερικού. Μία πρόταση ιδιαίτερα δελεαστικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μπαίνει σφήνα στην απόκτηση του Λεονάρντο την στιγμή που όλο αυτό το διάστημα είχε βρεθεί στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Στα γραφεία ο Γκαγκάτσης

Το πρωί εξάλλου στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης. Μία επίσκεψη που μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένου ότι έχει δεχτεί πρόταση να αναλάβει θέση στη διοίκηση της ΠΑΕ αν και ακόμα δεν έχει απαντήσει. Παράλληλα είναι γνωστές οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ μέχρι πριν από δύο περίπου μήνες ο γιος του, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ήταν μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: