24 Απριλίου 2009

Πρώτη κρούση από Ολυμπιακό σε Γκαλέτι για ανανέωση

Στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας βρέθηκε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι λίγο μετά την προπόνηση της Παρασκευής (24/4) για να συζητήσει με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Χρυσικόπουλο, το ενδεχόμενο επέκτασης συνεργασίας τους και μετά το 2011. Οι ανανεώσεις των συμβολαίων στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτή τη χρονική περίοδο και οι ιθύνοντες του συλλόγου επιδιώκουν να ολοκληρώσουν την διαδικασία όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την προσφορά του αργεντινού και στόχος της είναι να επεκτείνει για ακόμα δύο χρόνια το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2011. Δεν είναι άλλωστε λίγοι αυτοί που βλέπουν τον Λούτσι, ως το νέο αρχηγό του Ολυμπιακού και για το λόγο αυτό η διοίκηση έσπευσε να κάνει μία πρώτη κρούση στον πρώτο σκόρερ της ομάδας.

Ο Γκαλέτι από την πλευρά του, φαίνεται πως συμφωνεί με αυτήν την προοπτική. Αλλωστε, αρκετές είναι οι φορές που φέτος έχει δηλώσει την πίστη του προς τον σύλλογο και την επιθυμία του να συνεχίζει να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Οριστική συμφωνία δεν υπήρξε -δεν υπάρχει άλλωστε λόγος βιασύνης με το θέμα του Γκαλέτι- και οι δύο πλευρές θα προγραμματίσουν και νέο ραντεβού.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Ντουντού τις επόμενες μέρες, ώστε να του προταθεί αναπροσαρμογή -με σαφώς καλύτερους όρους- του συμβολαίου του και να εξασφαλιστεί η παραμονή του στο Λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: