24 Απριλίου 2009

Σκληρή ανακοίνωση του «Super 3» κατά του Σκόρδα

Το όνομα του Λάμπρου Σκόρδα δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση, όπως εξάλλου και σε όλες τις έγγραφες απόψεις του δυναμικότερου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών του Αρη, Super 3, (τουλάχιστον) την τελευταία εβδομάδα.

Δεν χρειάζεται, ωστόσο, ιδιαίτερη ανάλυση για να διαπιστώσει κανείς σε ποιον αναφέρονται, ο κεντρικός Super και τα 43 παραρτήματά του στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής, έπειτα από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε.

Από την ανακοίνωση κατέστη σαφές ότι το σύνολο του οργανωμένου κινήματος των κίτρινων και το οποίο εντάσσεται στον Super 3 τάχθηκε εναντίον του νυν προέδρου της ΠΑΕ ενόψει των αρχαιρεσιών που θα ακολουθήσουν. Αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Είναι όντως δυσάρεστο να βιώνεις μια τέτοια προδοσία από κάποιον που στήριξες περισσότερο και από τον ίδιο σου τον εαυτό. Και τον στήριξες, γιατί θεώρησες και πείστηκες ότι μπορεί να συμβάλλει στο όραμα ενός Αρη ενιαίου και δυνατού. Όμως είναι και ευλογία, παράλληλα, να υπάρχουν μηχανισμοί μέσα στον ίδιο τον Σύλλογο, οι οποίοι δεν επιτρέπουν στον οποιονδήποτε να διαταράσσει τη συσπείρωση και την ενότητα του Αρη, και με τις πράξεις και τη νοοτροπία του, να βάζει απέναντί του ολόκληρο τον Σύλλογο.

Όποιος θεωρεί εαυτόν πάνω από το καλό του ΑΡΗ και το 'εγώ' του πάνω από το 'εμείς', αυτόματα πρέπει και να αποβάλλεται από τον Σύλλογο, εφόσον όλοι θέλουμε ο Αρης να προχωρά και να μη μένει στάσιμος ή, ακόμα περισσότερο, να πισωγυρίζει.

Τα πρόσωπα δεν θα μπουν ποτέ πάνω από αυτά τα τέσσερα γράμματα, αυτό το σήμα και αυτή τη φανέλα. Και επειδή ο Αρης είναι τρόπος ζωής και ο SUPER 3 το νόημα να ζεις, επειδή τη μεγάλη FAMILIA του Συνδέσμου δεν μπορεί κανένας και τίποτα να την κλονίσει, και επειδή το ντου για κορυφή και η εκδίκηση που θα πάρουν τα όνειρά μας, θα γίνουν από λόγια, πράξη και από σύνθημα, έργο. Χαιρετίσματα στην 'εξουσία' και στην αλαζονεία της.

Καληνύχτα στους εγωιστές και στους προσωπολάτρες, οι οποίοι εναγωνίως ψάχνουν τρόπους να διασπάσουν τον ενιαίο ΑΡΗ και όσους πιστά τον ακολουθούν.

Μακάρι να έδειχναν τον ίδιο ζήλο για να τραβήξει μπροστά το καράβι του ΑΡΗ, αλλά τελικά ο καλός ο καπετάνιος, στη φουρτούνα φαίνεται. Και αυτός, αποδείχτηκε ναυαγός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: