6 Απριλίου 2009

«Πατρική» αγκαλιά του Θ. Γιαννακόπουλου στον Πατέρα...


Αμοιβαίες φιλοφρονήσεις αντάλλαξαν οι Νίκος Πατέρας και Θανάσης Γιαννακόπουλος κατά την αποχώρησή τους από το ΟΑΚΑ, καθώς εκφράστηκαν με κολακευτικά λόγια ο ένας για τον άλλο.

«Με τον κύριο Θανάση είμαστε 30 χρόνια φίλοι. Αγαπάω και εκτιμώ τους αδερφούς Γιαννακόπουλους. Από εκεί και πέρα παίξαμε ένα ωραίο παιχνίδι, η ομάδα πήγε καλά και ευχόμαστε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τα πλέι οφ» τόνισε ο Πατέρας.

Όταν ρωτήθηκε για τη συνάντηση του Παύλου Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, είπε:

«Ρωτήστε τον κύριο Παύλο και τον κύριο Γιάννη. Είναι ένα πολύ θετικό γεγονός οι μέτοχοι και αυτοί που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό να μιλούν μεταξύ τους».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές απάντησε:

«Όταν είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε ανακοινώσεις».

Κάπου εκεί λοιπόν παρενέβη ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο οποίος απευθυνόμενος στον Νίκο Πατέρα:

«Κάτσε να με ακούσεις, θα τα πω και για σένα. Έχω δίπλα μου τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, θα πρέπει όλος ο κόσμος, όλοι οι παράγοντες, όλοι οι άνθρωποι να στηρίζουν πάντοτε τον εκάστοτε πρόεδρο του Παναθηναϊκού γιατί μόνο αυτό μπορεί να προάγει την Παναθηναϊκή ιδέα.

» Το λέω μέσα από το βάθη της καρδιάς μου, τον Νίκο θα πρέπει όλοι να τον βοηθήσουν, όχι μόνο γιατί είναι φίλος μου αλλά επειδή είναι Παναθηναϊκός. Να τον βοηθήσουμε να φέρει εις πέρας το έργο που ανέλαβε, κάνει μία τιτάνια προσπάθεια και αυτή πρέπει να εκτιμηθεί».

Οσον αφορά στη συνάντηση Παύλου Γιαννακόπουλου και Γιάννη Βαρδινογιάννη είπε:

«Ρωτήστε τον κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο και τον κύριο Γιάννη Βαρδινογιάννη. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και τι έχει ειπωθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: