5 Απριλίου 2009

Εξαλλος ο Τεν Κάτε με τη νέα διαρροή στον Τύπο

Δυσαρέσκεια και έντονη αντίδραση από τον Τεν Κάτε για την διαρροή στον Τύπο, αναφορικά με την καθιέρωση του 4-2-3-1 ως σύστημα της ομάδας και την πρωτοβουλία που πήρε στην προπόνηση της Παρασκευής (3/4), να ρωτήσει τους παίκτες σε ποια θέση τους αρέσει να αγωνίζονται και κατόπιν να τους ενημερώσει ποιοι θα είναι πρώτη, δεύτερη και τρίτη επιλογή σε κάθε θέση!
Ενώ είχε προειδοποιήσει στο παρελθόν για τις διαρροές στον Τύπο, τώρα ξέσπασε: Αυτό που συμβαίνει δεν μπορώ να το πιστέψω. Πάλι βγήκαν όλα στον Τύπο. Οι εφημερίδες γράφουν τα πάντα. Δεν είναι δυνατόν να βγάζετε τα συστήματα προς τα έξω ή το καθετί που λέμε μεταξύ μας.

«Αυτό είναι κακό για την ομάδα. Πότε θα το καταλάβετε; Έχουμε πει ό,τι λέμε να μένει μεταξύ μας. Όποιος μιλάει είναι η πληγή της ομάδας. Είναι μαλ...! Θα τον βρω και θα τον διώξω από την ομάδα. Θα τον τελειώσω. Έκανα μια πλάκα στον Πετρόπουλο και βγήκε και αυτή. Το ίδιο με τον Ρουκάβινα. Με κάθε λεπτομέρεια. Είναι δυνατόν; Αυτό θα τελειώσει».

«Θέλω στις προπονήσεις και στα παιχνίδια να δίνετε το 100%. Όποιος δεν το κάνει θα τον διώχνω από την προπόνηση. Γι' αυτό το θέμα έχω και εντολή από τη διοίκηση. Τη συγκατάθεσή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: