6 Απριλίου 2009

«Θα μιλήσω με τον πρόεδρο» είπε ο Βαλβέρδε αποφεύγοντας τις αποκαλύψεις

Στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέφυγε για ακόμα μία φορά να απαντήσει αναφορικά με την παραμονή του στο τιμόνι του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι «θα μιλήσω με τον πρόεδρο, δεν μπορώ να απαντήσω με ένα ναι ή ένα όχι». Ο ισπανός τεχνικός επίσης, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στους Κ. Παπαδόποπουλο και Σοϊλέδη, ενώ χαρακτήρισε ως τελικό τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Σήμερα στόχος μας ήταν να δοκιμάσουμε κάποιους νέους παίκτες, όπως ο Κ. Παπαδόπουλος και ο Σοϊλέδης. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ματς την Τετάρτη. Πρόθεσή μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα.

»Το μυαλό μας αυτήν την στιγμή είναι στο Κύπελλο. Θέλουμε όμως να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και στο πρωτάθλημα για την διατηρήσουμε την διαφορά που έχουμε και γιατί όχι να την μεγαλώσουμε», είπε αρχικά ο Βαλβέρδε.

Οπως ήταν φυσικό, στην συνέχεια ρωτήθηκε για το θέμα της παραμονής του, χωρίς όμως να προβεί σε αποκαλύψεις.

«Δεν μπορώ να απαντήσω με ένα ναι ή με ένα όχι. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο. Είναι ένα θέμα που θα το συζητήσω μαζί του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τους Κ. Παπαδόπουλο και Σοϊλέδη, δήλωσε:

«Ο Κ. Παπαδόπουλος είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Τον γνωρίζω, διότι προπονείται μαζί μας εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα για να δείξει τι αξίζει.

»Ο Σοϊλέδης είναι έναν μόνο μήνα με την μεγάλη ομάδα. Ήθελα να τον δω σε έναν αγώνα πρωταθλήματος. Πρέπει να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς για την Σούπερ Λιγκ. Έχει δυνατότητες. Είναι νέοι παίκτες, 17 ετών. Θέλουν χρόνο, γιατί τους λείπουν παιχνίδια».

Για τις διαφορές του ελληνικού και του ισπανικού πρωταθλήματος, τόνισε:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό από το ισπανικό. Έχει μεγάλες διαφορές από την Ισπανία, όπου εκεί οι ομάδες έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους. Εκεί όλοι οι αμυντικοί παίζουν πολύ γρήγορα ενώ στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι πιο αργό.

»Πρέπει να αυξηθεί ο ρυθμός. Πρέπει να επιτρέψουν οι διαιτητές να έχουν ρυθμό τα ματς».

Τέλος, αναφερόμενος στη ρεβάνς του ημιτελικού με τον Αστέρα, είπε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό. Σε αυτό το ματς θα κριθεί το ποιά ομάδα θα μείνει στον θεσμό. Δεν σκεφτόμαστε τον τελικό αλλά τον Αστέρα.

»Θέλουμε τη νίκη, διότι είναι το πρώτο ματς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα παίξουμε στην έδρα μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: