4 Μαρτίου 2009

Στοίχημα Κύπελλο Ιταλίας: ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΙΝΤΕΡ

Η Sampdoria, υποδέχεται την Inter στο Luigi Ferraris. Αυτό θα είναι πρώτο ματς της διπλής αναμέτρησης, η οποία δίνει ένα εισιτήριο για τον τελικό του Coppa Italia. Ο επαναληπτικός θα γίνει σε 1,5 μήνα, στις 22 Απριλίου.

Οι γηπεδούχοι δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Η νίκη επί της Milan, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, τόνωσε ακόμα πιο πολύ την ψυχολογία της ομάδας. Σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας, έχει παίξει η έλευση του Giampaolo Pazzini, τον περασμένο Γενάρη. Η συνεργασία του με τον Cassano είναι πολύ καλή και οι δυο τους προσφέρουν πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του Mazzarri. Η χρονιά δεν είναι καλή για την Sampdoria, και βλέπει το θεσμό σαν το μόνο μέσο διάκρισης την εφετινή σαιζόν. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στους τραυματίες Krsticic, Gennaro Delvecchio, και Stefano Lucchini.

Η Inter διανύει μια πολύ κρίσιμη περίοδο, αφού υπάρχουν ακόμα ανοιχτά μέτωπα σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League. Η τελευταία εντός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα απέναντι στην Roma, επιβεβαίωσε την κούραση που υπάρχει την ομάδα λόγω των πολλών παιχνιδιών.

Αυτό βέβαια επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις του strong>Mourinho. Το παιχνίδι ίσως να περνάει σε δεύτερη μοίρα αν αναλογιστεί κανείς τοι οι άλλες δυο διοργανώσεις αποτελούν προτεραιότητα για την Inter. Μιλάμε όμως για ένα ημιτελικό και ο Mourinho θέλει να κερδίζει παντού. Δεδομένου ότι υπάρχει και ο επαναληπτικός στο Μιλάνο, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν πιο συντηρητικά. Εκτός μάχης έχει τεθεί οριστικά ο τραυματίας Samuel. Από εκεί και πέρα ο Burdisso και ο Ibrahimovic ταλαιπωρούνται και αυτοί από τραυματισμούς και λογικά ο Mourinho θα προτιμήσει να τους προφυλάξει ενόψει τις δύσκολης συνέχειας.

Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ήδη δυο φορές φέτος στο πρωτάθλημα. ο πρώτος αγώνας στο Μιλάνο είχε βρει νικήτρια την ομάδα της Inter. Στο δεύτερο παιχνίδι στο γήπεδο της Sampdoria, οι δυο ομάδες είχαν ανακυρηχτεί ισόπαλες με 1-1. Το παιχνίδι της Τετάρτης όμως θα είναι αρκετά διαφορετικό. Η Sampdoria είναι σε καλή φόρμα, ενώ η Inter αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Έτσι ίσως θα έπρεπε να δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα για την νίκη στους γηπεδούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: