9 Μαρτίου 2009

Στοίχημα Β' Ιταλίας: Παίζεται η παραμονή

ΑΒΕΛΙΝΟ: Βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά στο σκορ την Ασκολι (10’) και λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους δέχτηκε και το 2-0. Δύσκολα θα μπορούσε να ζητήσει, κάτι, το προσπάθησε πάντως στην επανάληψη κι επέστρεψε στο ματς με το γκολ του Σφορτσίνι (80’), αλλά ο χρόνος δεν της έφτασε για την ισοφάριση. Καθοριστικό για τη συνέχεια το παιχνίδι με τη Μάντοβα, καθώς μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου η απόσταση από τις θέσεις παραμονής είναι στο -8.

Απόντες ο δεξιός μπακ Γκατσόλα (17/0), ο αριστερός μπακ Γκόμσι (14/0) και ο στόπερ Ντεφέντι (15/0), αμφίβολος ο ηγέτης χαφ Ντε Τζέρμπι (11/3) που μάλλον θα ξεκινήσει από τον πάγκο. Ο Καμπιλόνγκο πιθανό είναι να αλλάξει τερματοφύλακα, αφού ο Γκρανιανέλο έκανε σοβαρά λάθη στο ματς με την Ασκολι και περισσότερες πιθανότητες έχει ο Παντέλι. Από εκεί και έπειτα, μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σφορτσίνι, που έχει πετύχει τα 5 από τα τελευταία 7 γκολ της ομάδας.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Παντέλι – Ντούντου, Πεκοράρι, Βασκό, Μεσμπά (Κοζέντσα) – Ντι Τσέκο, Ντετόρι – Τσότολα, Κόμαν (Ντε Τζέρμπι), Πέπε – Σφορτσίνι.

ΜΑΝΤΟΒΑ: Για ένα ακόμα ματς η διαιτησία της στάθηκε εμπόδιο αλλά δεν μπορεί να αποτελεί 100% άλλοθι. Με τη Μπάρι έκανε καλό πρώτο μισάωρο αλλά δέχτηκε το 0-1 με τον βοηθό να υποδεικνύει οφσάιντ, τους παίκτες της να σταματούν και τελικά ο διαιτητής Μοργκάντι να κατακυρώνει το γκολ. Αμέσως η ψυχολογία της έπεσε στο ναδίρ και αποδέχτηκε την ήττα (0-2), που μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου έχει κάνει ακόμα πιο στενάχωρη την κατάσταση. Πρώτη φορά στην τετραετία που βρίσκεται στη Serie B, η Μάντοβα είναι αναγκασμένη να δώσει παιχνίδι για να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις.

Τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ Κορόνα (18/7), απόντες ο στόπερ-αρχηγός Νοτάρι (20/0), ο δεξιός χαφ Ταρανά (24/2), αμφίβολος ο μέσος Γκράουζο (22/0) που μάλλον θα μείνει στον πάγκο. Λείπει και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μπελόντι, στον πάγκο θα είναι ο 19χρονος Ιακομπούτσι. Ο Σόμα θα παρατάξει την ομάδα του πάλι με 4-2-3-1 και μοναδικό προωθημένο τον Γκόντεας, δεν έχει και άλλον εδώ που τα λέμε επιθετικό, ενώ στη μεσαία γραμμή θα κάνει δίδυμο με τον Σπινάλε ο Ντ’ Αβέρσα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Χαντάνοβιτς – Σακέτι, Κριστάντε, Φρανκίνι, Μπαλέστρι – Σπινάλε, Ντ’ Αβέρσα – Σέντιβετς, Λοκατέλι, Καρίντι – Γκόντεας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: