9 Μαρτίου 2009

Στην Ακρόπολη η Βιγιαρεάλ

Ευκαιρία να αποβάλλουν το άγχος της πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League είχαν το πρωί της Δευτέρας οι παίκτες της Βιγιαρεάλ. Οι ποδοσφαιριστές της ισπανικής ομάδας την παραμονή του επαναληπτικού αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό επισκέφτηκαν την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα. Πέρα από το θαυμασμό τους για τον ιστορικό χώρο, οι Μάρκος Σένα, Κάνι Ρομπέρ Πιρές, Νιχάτ Καχβετσί και Γκιγέρμο Φράνκο εξέφρασαν την πίστη τους για πρόκριση.

«Θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε για τον αγώνα. Πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλία των κινήσεων, καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να σκοράρουμε. Ξέρουμε πως αν κάνουμε καλό παιχνίδι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Ρομπέρ Πιρές.
«Μάθαμε ότι τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και ο κόσμος θα δημιουργήσει μία καυτή ατμόσφαιρα, αλλά δεν θα επηρεαστούμε από αυτή. Η ομάδα μας διαθέτει έμπειρους παίκτες που μπορούν να ηγηθούν», τόνισε με τη σειρά του ο Κάνι, ενώ ο Μάρκος Σένα ανέφερε: «Κλειδί για τη νίκη θα είναι να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να κρατήσουμε καλά τις γραμμές μας και να μην επιτρέψουμε στους παίκτες του Παναθηναϊκού να ανασάνουν με το πρεσάρισμά μας. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που φορέσατε τις κόκκινες φορμίτσες θα φάτε από μια τεσσάρα και θα κλαιτε. Ειδικά αυτός ο κερατας ο Πιρές!

ΠΑΟλεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΠΑΟλεεεεεεεεεεεε
ΠΑΟλεεεεεεεεεεε ΠΑΟλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Μη λές πολλαααααααααααααα.