9 Μαρτίου 2009

Δέκα ημέρες έξω ο Ντουντού

Τις υπηρεσίες του Ντουντού Σεαρένσε για ένα διάστημα 7-10 ημερών θα στερηθεί ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ο Βραζιλιάνος υπέστη διάταση αριστερού προσαγωγού. Κατά την διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου, ο Ντουντού αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιηθεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μετά τα παράπονά του, το τεχνικό επιτελείο των πειραιωτών αποφάσισε να τον ξεκουράσουν, ώστε να μην υποστεί κάποια χειρότερη ζημιά.
Την Δευτέρα το πρωί υποβλήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε μαγνητική τομογραφία, ενώ εξετάστηκε και από τον επικεφαλής του Ιατρικού επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Παντελή Νικολάου.
Από την εξέταση διαπιστώθηκε, ότι έχει διάταση αριστερού προσαγωγού και υπολογίζεται πως θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα μιας εβδομάδας, έως δέκα ημερών.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής απέναντι στον Ηρακλή (15/3), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο (22/3).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝτουΝτου Ψόφα

Ανώνυμος είπε...

Συμγωνώ και συνεχίζω. Όποιος φοράει τον δαφνοτσιμπουκομένο στο στήθος, να ψοφήσει. Όχι μόνο ο ΝΤουντου.