9 Μαρτίου 2009

Στο top 10 των ανερχόμενων αστέρων της UEFA ο Σιμάο!

Ιδιαίτερα τιμητικό για τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Σιμάο Μάτε Ζούνιορ, είναι το αφιέρωμα της UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της, για τον νεαρό μέσο από την Μοζαμβίκη ο οποίος εντυπωσιάζει φέτος με τις εμφανίσεις του στη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού», κυρίως στο Champions League.

Ο 20χρονος παίκτης συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στους 10 ανερχόμενους ποδοσφαιρικούς «αστέρες», μεταξύ αυτών που συμμετέχουν στην κουρφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην σύντομη προς το παρόν, αλλά με όλο το μέλλον μπροστά της, καριέρα του.
Πιο συγκεκριμένα, γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στην ηρεμία που διακρίνει το παιχνίδι του, την αποφασιστικότητά του, καθώς και την εργατικότητα που παρουσιάζει στο χώρο του κέντρου, ενώ τονίζεται και η ακρίβειά του στις μεταβιβάσεις της μπάλας.
Την ίδια ώρα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας αναφέρεται ότι ο παίκτης έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, οι οποίες έχουν αναγκάσει τον Χενκ Τεν Κάτε να τον καθιερώσει στα βασικά του πλάνα (δεν έχει χάσει ματς φέτος στο Champions League), αλλά και τους διοικούντες της ομάδας να του ανανεώσουν δις το συμβόλαιο, αυξάνοντας παράλληλα τις αποδοχές του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σιμάο συμπεριλαμβάνεται στο ίδιο γκρουπ παικτών με τους Σέρχιο Αγκουέρο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σέρχιο Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Τζόνι Εβανς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Χαλκ (Πόρτο), Χιούγκο Λορίς (Λιόν), Κλαούντιο Μαρκίσιο (Γιουβέντους), Ααρον Ράμσεϊ (Αρσεναλ), Τζουζέπε Ρόσι (Βιγιαρεάλ) και Νταβίντε Σαντόν (Ιντερ).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Nίνης που είναι; Πού είναι ο Νιναρος ρε;
Ο Δημούτσος που είναι; Πού τον κρύβετε στην Κρήτη; Δεν είναι αδικία για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο να μην παίζει στο τσάμπιονς λίγκ; Δεν θα έπρεπε να είναι μέσα στην πεντάδα τουλάχιστον; Αφήνετε τους τσάτσους να πλασάρουν το εμπορευμα τους και μένουν έξω τα παιδιά της Παιανίας που πονάνε την Πανάθα!
4-5 παίχτες θα έπρεπε να είχε η πράσινη ομαδάρα μέσα στην δεκάδα των καλύτερων παικτών στην Ευρώπη.


ΠΑΟλέέέέέέέέέέέέέέ ΠΑΟλεεεεεεεεε
ΠΑΟλεεεεεεε ΠΑΟλέέέέέέέέέέέέέέεε

Ανώνυμος είπε...

Τον στόκο τον αγοράζεις υγροποιημένο και τον φοράς ή τον αραιώνεις με ό,τι εκσπερματώνεις;