3 Μαρτίου 2009

Στοίχημα κύπελλο Ιταλίας: Η μάχη της Ρώμης

Ο πρώτος ημιτελικός για το κύπελλο Ιταλίας, γίνεται στις 3/3 ανάμεσα σε Lazio και Juventus. Το παράδοξο είναι πως ο επαναληπτικός θα γίνει σε 1,5 μήνα, στις 22 Απριλίου!

Η Lazio, προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Bologna και τη Lecce. Η ομάδα του Rossi, δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και στον αγώνα της Τρίτης δεν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο σύστημα. Ο Mauro Zarate, είναι τιμωρημένος και δεν θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Τρίτης. Στην επιθετική γραμμή σίγουρη θέση φαίνεται να έχουν οι Pandev και Rocchi. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα με απουσίες και θα παραταχθούν με το καλύτερο δυνατόν σχήμα.

Η Juventus, θα ταξιδέψει στην Ρώμη έχοντας πολλά προβλήματα απουσιών. Στην μεγάλη λίστα με τους τραυματισμούς προστέθηκε και ο Legrotagglie. Δεδομένου του φορτωμένου προγράμματος αλλά και των πολλών τραυματισμών, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν σαν πρώτο στόχο να μην χάσουν. Ο Ranieri θα παρατάξει την ομάδα του με κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Iaquinta διεκδικεί θέση στην επίθεση της ομάδας, ενώ άλλες δυο θέσεις διεκδικούν επίσης οι Amauri και Nedved. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Manninger.

Αν και ο θεσμός του κυπέλλου συνήθως παραμερίζεται από τα μεγάλα κλαμπ της Ιταλίας, ο Claudio Ranieri σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του παίρνει πολύ σοβαρά αυτόν τον θεσμό και θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την κατάκτηση του κυπέλλου. Και η Lazio όμως βλέπει σοβαρά τον θεσμό αφού μέσου αυτού μπορεί να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το κύπελλο UEFA της επόμενης χρονιάς.

Η Juventus, δείχνει σημάδια κόπωσης και η αναμέτρηση με την Lazio θα είναι δύσκολη για την ομάδα του Ranieri. Στο ματς του πρωταθλήματος οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, και αυτό το αποτέλεσμα μοιάζει να είναι και το πιο πιθανό και αυτή την Τρίτη.


Gif Banners Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: