3 Μαρτίου 2009

Στοίχημα Κύπελλο Γερμανίας: Πολλά τα λεφτά

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των προημιτελικών του κυπέλλου Γερμανίας. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και αν το 90λεπτο ολοκληρωθεί χωρίς νικητή, ακολουθεί η παράταση και η διαδικασία των πέναλτι.

Να σημειωθεί πως όποια ομάδα προκριθεί στην επόμενη φάση «καθαρίζει» πριμ περίπου 1,5 εκ. ευρώ από τη γερμανική ομοσπονδία για τα τηλεοπτικά!

Η Mainz υποδέχεται τη Schalke, έχοντας στο μυαλό της και το πρωτάθλημα της Zweite Liga, όπου διεκδικεί την άνοδο στην Bundesliga. Σε σχέση με το 0-0 με τη Nurnberg επιστρέφουν δύο βασικά στελέχη, οι Noveski (A, 19 συμμ., 2 γκολ) και Feulner (Μ, 19 συμμ., 5 γκολ, 9 ασίστ). Ωστόσο, συνεχίζουν να απουσιάζουν οι τραυματίες Van der Heyden (A, 17 συμμ., 1 γκολ) και Borja (Ε, 17 συμμ., 6 γκολ).

H Schalke σε αυτήν τη μετριότατη σεζόν που διανύει, βλέπει το κύπελλο ως μια καλή ευκαιρία να για να πάρει έναν τίτλο. Πλην του τιμωρημένου o Asamoah (E, 20 συμμ., 2 γκολ) και των τραυματιών Pander (A, 9 συμμ.), Howedes (A, 14 συμμ., 2 γκολ) δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα για τους «μπλε».

Πιθανές ενδεκάδες:
Mainz: Wache - Hoogland, Bungert, Noveski, Low - F. Heller, Karhan, Feulner, Buckley - Bance, Baljak
Schalke: Neuer - Rafinha, Bordon, Krstajic, Kobiashvili - Jones - Westermann, Engelaar - Farfan, Kuranyi, Halil Altintop

Δεν υπάρχουν σχόλια: