3 Μαρτίου 2009

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης για το ντέρμπι του Καραισκάκη...

Το ντέρμπι των αιωνίων μπορεί να συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων των Ελλήνων, όμως στο εξωτερικό ελάχιστοι ασχολούνται...

Πάρτε μια γεύση από τα συμπεράσματα ξένων ιστοσελίδων για το ντέρμπι:

Uefa.com: "Ο Παναθηναϊκός κράτησε τον Ολυμπιακό: Όλα τα μάτια στην Ελλάδα ήταν στραμμένα στο κορυφαίο ντέρμπι των πρωτοπόρων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά το σκληρό παιχνίδι τους έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, αφήνοντας τους γηπεδούχους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γιόσου Σαριέγκι στο 58ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι του Παναθηναϊκού έφτασαν πιο κοντά στο γκολ με το δοκάρι του Γιώργου Καραγκούνη. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Μπελούτσι εξουδετερώθηκε. Έξι παιχνίδια πριν από το τέλος ο Ολυμπιακός έχει διαφορά 9 βαθμών από τον ΠΑΟΚ που κέρδισε 2-1 τον Πανιώνιο και 11 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό".

Yahoo Canada: "Ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί για τον τίτλο μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Ο πρωτοπόρος του ελληνικού πρωταθλήματος, Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Παναθηναϊκό και σταθεροποίησε την θέση του που τον χρίζει φαβορί για τον τίτλο".

Υahoo Spain: "Ο αντίπαλος της Βιγιαρεάλ στο Champions League, Παναθηναϊκός πήρε έναν πόντο στην επίσκεψη του στην έδρα του Ολυμπιακού του Ερνέστο Βαλβέρδε, ξεκάθαρου πρωτοπόρου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο μηδέν στην έδρα των πρωτοπόρων και έχασε την δεύτερη θέση από τον ΠΑΟΚ που κέρδισε 2-1 τον Πανιώνιο".

Soccerway.com: "Η κορυφαία ελληνική "σύγκρουση" ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έληξε ισόπαλη δίχως τέρματα. Το αποτέλεσμα ευνοεί περισσότερο τον Ολυμπιακό. Η φάση που αξίζει να σημειωθεί είναι η δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γιόσου Σαριέγκι στο 58ο λεπτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: