2 Μαρτίου 2009

Χωρίς τον Μάντζιο ο ΠΑΟ απέναντι στον Πανσερραϊκό

Πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στη ρεβάνς του 0-0 με τον Πανσερραϊκό την Τετάρτη για το Κύπελλο ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο υψηλόσωμος φορ, που έχει υποστεί διάταση έσω συνδέσμου στο γόνατο, προπονήθηκε ατομικά την Δευτέρα και λογικά ο Τεν Κάτε δεν θα ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει στο ματς με τους Σερραίους.
Στο μεταξύ, σε χαλαρούς ρυθμούς κινήθηκε η προπόνηση την επομένη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οσοι από τους παίκτες αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Σωτήρης Λεοντίου.

Οπως ήταν φυσικό ο Ολλανδός δεν έδειξε τα πλάνα του για το ματς με τον Πανσερραϊκό, αλλά αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως οι Πετρόπουλος, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης και Ιβανσιτς, ενώ ίσως ξεκουράσει και κάποιον από την τετράδα της άμυνας.
Πάντως, ο 54άχρονος τεχνικός επέστησε την προσοχή των παικτών του ενόψει Πανσερραϊκού, αφού το Κύπελλο μόνο αδιάφορο δεν είναι για τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: