6 Μαρτίου 2009

Στοίχημα Α' Γερμανίας: ΣΑΛΚΕ – ΚΟΛΩΝΙΑ

ΣΑΛΚΕ: Στάθηκε τυχερή στη νίκη με 1-2 μέσα στη Φρανκφούρτη, καθώς η Αϊντραχτ είχε πολλές ευκαιρίες, που δεν αξιοποίησε. Με τη νίκη αυτή ελπίζει, τουλάχιστον μαθηματικά, ακόμη σε πρόκριση στην Ευρώπη διαμέσου του πρωταθλήματος. Ο Φρέντ Ρουτένδήλωσε: «Η ομάδα μου έδειξε μεγάλη διάθεση για να πάρει τη νίκη». Ο Ολλανδός κόουτς πνέει τα λοίσθια στον πάγκο της ομάδας, καθώς χάθηκε και η τελευταία ελπίδα σημαντικής διάκρισης στη φετινή σεζόν μετά τον αποκλεισμό στη φάση των «8» του κυπέλλου Γερμανίας από τη Μάιντζ (1-0).

Δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι του κυπέλλου. Δεν είναι ακόμη έτοιμοι να βγάλουν 90λεπτο και θα ξεκινήσουν από τον πάγκο ο αριστερός μπακ Πάντερ (9/0 και 1 ασίστ) και ο αμυντικός Χέβεντες (14/2 και 1 ασίστ).
Ο Ρουτέν προσπαθεί να «ντοπάρει» τους παίκτες του: «Θέλω οι παίκτες να δείξουν στους οπαδούς μας ότι θέλουν πολύ τη νίκη. Ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να μας στηρίξει».
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3):
Νόιερ – Ραφίνια, Μπορντόν, Κρστάιτς, Κομπιασβίλι – Τζόουνς, Βέστερμαν, Ενγκελααρ – Φαρφάν, Κουράνι, Σάντσεζ.

ΚΟΛΩΝΙΑ: Μετά τον θρίαμβο στο Μόναχο έμεινε στην ισοπαλία εντός έδρας με την Μπίλεφελντ (1-1), έχοντας ένα εξαιρετικό πρώτο 25λεπτο όπου και προηγήθηκε δίκαια. Στη συνέχεια η απόδοσή της έπεσε και ένα αμυντικό λάθος έφερε την ισοφάριση. Ο τεχνικός της Κρίστοφ Ντάουμ τόνισε: «Με βάση την εικόνα του αγώνα θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς νικητές. Ομως μπορούμε να ζήσουμε και με την ισοπαλία».
Υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του και θα απουσιάσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ο αριστερός μπακ Βομέ (13/0). Ερωτηματικό υπάρχει στη συμμετοχή του αμυντικός χαφ Πετίτ (21/3), σε αντίθεση με τον επιθετικό Νοβάκοβιτς (21/12 και 1 ασίστ), ο οποίος αποθεραπεύτηκε και παίζει κανονικά.
Ο Ντάουμ θέλει η ομάδα του να επαναλάβει την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου γύρου απέναντι στη Σάλκε: «Στον πρώτο γύρο κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι απέναντι στη Σάλκε. Επιθυμώ κάτι ανάλογο να γίνει και την Παρασκευή. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την αναστάτωση που έφερε στον αντίπαλο ο αποκλεισμός από το κύπελλο».

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Μοντραγκόν – Μπρέτσκο, Ζερομέλ, Μοχάμαντ, Ματίπ – Πετίτ, Πετσόνι – Μπροζίντσκι, Βουτσίτσεβιτς, Ερετ – Νοβάκοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: