6 Μαρτίου 2009

Στοίχημα Β΄Γερμανίας: Ανοιχτές μάχες σε όλα τα μέτωπα

ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ: Η ανοδική της πορεία συνεχίστηκε, καθώς πέτυχε το τρίτο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα, έστω και με τη βοήθεια της τύχης, απέναντι στην Αουγκσμπουργκ με 0-2. Κάτι ανάλογο παραδέχτηκε και ο τεχνικός της, Ούβε Ραπόλντερ: «Ημαστε τυχεροί σήμερα αλλά πετύχαμε παράλληλα μία σπουδαία νίκη επί της Αουγκσμπουργκ, που παλεύει για τους ίδιους στόχους με εμάς. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου».

Καμία διαφοροποίηση στην αποστολή καθώς δεν συμπεριλαμβάνονται πάλι οι γνωστοί απόντες, ο ακραίος μπακ Βίμπλισχαουερ (16/0 και 1 ασίστ). ο επιθετικός Τζοκάι (9/1 και 1 ασίστ) και ο μέσος Μπέντερ (9/0 και 1 ασίστ).
Ο Ραπόλντερ είναι αισιόδοξος για το προσεχές παιχνίδι: «Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε την τέταρτη σερί νίκη μας».

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Γιελντέλ – Τσα, Μάβριτς, Μπάγιτς, Λόμιτς – Κροντήρης, Τσίελ, Σούκαλο, Στίμπερ – Βάτα, Κούκι.

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ: Πήρε μία σπουδαία νίκη στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Ινγκολσταντ με 1-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο κόουτς Κλάους Ντίτερ Βόλιτςτόνισε: «Μπορεί να μην έχουμε ξεπεράσει πλήρως την αγωνιστική μας κρίση, αλλά όλοι είδαν σήμερα ότι η ομάδα θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Και οι δύο ομάδες είναι όφελος για την κατηγορία βάσει της αγωνιστικής τους εικόνας».

Δεν έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν λόγω τραυματισμού δύο βασικοί, ο αμυντικός Ομοντιαγκμπέ (15/0) και ο επιθετικός Σικόρα (18/3 και 2 ασίστ), ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο μέσος Χάιντριχ (20/1 και 4 ασίστ), καθώς εξέτισε την ποινή του.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Βέσελς – Τόμικ, Τσιχόν, Σουόν, Σέφερ – Σούρμαν, Πάιτς – Μπράουν, Ντε Βιτ – Ράιχενμπεργκερ, Μάνο.

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ: Ηταν κατώτερη των περιστάσεων σε όλους τους τομείς και γνώρισε τη συντριβή με 5-1 μέσα στο Μόναχο από την 1860. Ο τεχνικός της Χόλγκερ Στανισλάφσκι τόνισε φανερά απογοητευμένος: «Η ομάδα μου ήταν απογοητευτική. Υστερήσαμε σε όλους τους τομείς και ηττηθήκαμε απόλυτα δίκαια».

Απουσιάζει ο μακροχρόνια τραυματίας επιθετικός Εμπερς (13/5 και 2 ασίστ). Αλλες απουσίες δεν υπάρχουν. Με δεδομένη την εμφάνιση του Μόναχο είναι πολύ πιθανό να γίνουν αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Ο Στανισλάφσκι θέλησε να θέσει τους παίκτες του προ των ευθυνών τους: «Ολοι θα κριθούν σε αυτό το παιχνίδι, γι’ αυτό όποιος παίξει πρέπει να δώσει το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων του».

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-1-4-1): Χάιν – Ρότενμπαχ, Εγκερ, Γκουνες, Ντρόπο Αμπεμ – Μπόλ – Μπρουνς, Λούντβιχ, Τρόγιαν, Χοιλέτ – Σακό.

ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ: Ηρθε ισόπαλη εντός έδρας με αντίπαλο την Αλεν (0-0), όπου αν και είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλό της: Ο κόουτς Ντίτερ Αϊλτς είπε:«Είμαστε απογοητευμένοι επειδή δεν νικήσαμε. Ωστόσο παρουσιαστήκαμε με πολύ πάθος για να κερδίσουμε το παιχνίδι και παίξαμε σαν πραγματική ομάδα».

Το μέλλον του Αϊλτς κρίνεται στο παιχνίδι με τη Σαν Πάουλι. Ηδη τοποθετήθηκε στη θέση του μάνατζερ ο πρώην παίκτης των Ανατολικογερμανών, Ρενέ Ρίντλεβιτς και δεν αποκλείεται να αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδος σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος σήμερα.

Εγινε η έκπληξη και συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή ο επιθετικός Κερν (16/3), ενώ θα είναι εκτός αποστολής ξανά ο ακραίος μπακ Λένζε (15/3).

Ο Αϊλτς περιμένει από την ομάδα του να αποδώσει τα μέγιστα στο προσεχές παιχνίδι: «Πρέπει να παίξουμε στο όριο των δυνατοτήτων μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο σκοπός μας είναι να πιέσουμε τον αντίπαλο από νωρίς και να μην τον αφήσουμε να κάνει φάσεις μπροστά από την εστία μας».

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Χάνελ – Σένεμπεργκ, Γλένσον, Ορέστες, Οτσίπκα – Ρέτοφ, Σβέρντ – Σίντλερ, Φίλινγκερ – Μπάρτελς, Ντορν.

ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, γεγονός που την οδήγησε στην πρώτη της αποτυχία στο μέχρι τώρα πολύ καλό δεύτερό γύρο, από την Ομπερχάουζεν με 2-0. Ο κόουτς Τόμας Οράλτόνισε: «Χάσαμε απόλυτα δίκαια. Παίξαμε πολύ παθητικά και μετά την αποβολή παραδοθήκαμε».

Δύο ονόματα υπάρχουν στο απουσιολόγιο του Τούρκου τεχνικού, αυτό του τραυματία επιθετικού Μπέντσικ (13/1) και αυτό του τιμωρημένου τερματοφύλακα Κλαντ (22/0).

Ο Οράλ πιστεύει πως η ομάδα του έχει πιθανότητες να κερδίσει: «Οι παίκτες γνωρίζουν ότι δεν είναι δυνατόν να κερδίζουν σε κάθε παιχνίδι, αλλά εντός έδρας θέλουμε τη νίκη. Θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, επειδή και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τους βαθμούς».

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Πέτκοβιτς – Βάισενφελντ, Μπαρλέτα, Χούστερερ, Νολ – Μέχιτς, Γ. Μοκτάρι – Ο. Μοκτάρι, Μικολαϊτσακ – Σένσι, Μπλιτσνιούκ

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Προηγήθηκε νωρίς, αλλά η απόδοσή της δεν ήταν καθόλου καλή και φυσιολογικά γνώρισε την ήττα με 1-2 από την Γκρόιτερ Φιρτ, γεγονός που την απομάκρυνε 4 βαθμούς από την τρίτη θέση. Ο τεχνικός της Μίλαν Σάσιτςδήλωσε: «Είμαι απογοητευμένος τόσο από την ήττα όσο και από την εμφάνιση. Ετσι δεν μπορείς να κερδίσεις καλές ομάδες όπως η Γκρόιτερ Φιρτ».

Ο Κροάτης κόουτς ξεκαθάρισε το στόχο της ομάδας: «Εγώ δεν είπα ποτέ ότι πάμε για άνοδο», τόνισε χαρακτηριστικά, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποφορτίσει τους παίκτες του από το άγχος.

Εξέτισαν τις τιμωρίες τους και επιστρέφουν ο κεντρικός αμυντικός Αμεντικ (21/3) και ο μέσος Ντζάκα (19/2 και 2 ασίστ), ενώ εκτός αποστολής θα βρίσκονται λόγω τραυματισμού ο αρχηγός Μπέλινγκχαουζεν (19/1 και 4 ασίστ) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο σκόρερ Λάκιτς (19/10 και 2 ασίστ).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ρόμπλες – Ντικ, Ουατάρα, Αμεντίκ, Μίλερ – Πάλιτς, Ντεμάι, Ντζάκα, Σίμπσον – Χέσε, Γιέντρισεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: