9 Μαρτίου 2009

Τσάμπιονς Ληγκ: Η ώρα του ΠΑΟ! Λέτε να έχουμε ΟΜΑΔΙΚΕΣ αυτοκτονίες στον Πειραιά το βράδυ της Τρίτης;

Την ίδια στιγμή που κάποιοι συνεχίζουν να ασχολούνται με τον ΜΙΖΕΡΟ κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου (μόνο για αυτό είναι... ικανοί),το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βιγιαρεάλ πλησιάζει και αύριο οι «πράσινοι» καλούνται να πάρουν την πρόκριση στους «8» του Champions League. «Είναι το παιχνίδι της χρονιάς για μας. Θέλω να τα δώσετε όλα. Εγώ πιστεύω στην πρόκριση. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κρατάμε τις θέσεις μας, δεν χάνουμε από οποιονδήποτε αντίπαλο», ανέφερε στους παίκτες ο Τεν Κάτε. Με 4-3-2-1 και δύο αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον αγώνα με τη Λάρισα, θα παραταχθεί το «τριφύλλι».

Τεν Κάτε: «Εγώ πιστεύω στην πρόκριση»

Θετικό χαρακτήρισε ο Τεν Κάτε το γεγονός ότι η ομάδα πηγαίνει στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεά, μετά το εμφατικό 3-0 επί της Λάρισας. Ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση για 90 λεπτά, τονίζοντας ότι έτσι θα έρθει η πρόκριση: «Είναι το παιχνίδι της χρονιάς για μας. Θέλω να τα δώσετε όλα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να είμαστε καλά τακτικά σε αυτό το ματς. Ούτε δευτερόλεπτο δεν πρέπει να αφαιρεθούμε, διότι απέναντί μας θα έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εγώ πιστεύω στην πρόκριση. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κρατάμε τις θέσεις μας, δεν χάνουμε από οποιονδήποτε αντίπαλο».

Παράλληλα, ζήτησε συνεχή προσπάθεια στις προπονήσεις, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει την απόδοση του Χριστοδουλόπουλου και του Μαρσέλο Μάτος: «Συγχαρητήρια για την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και για τη νίκη, που τη χρειαζόμασταν εν όψει και του αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι θετικό ότι πάμε με καλή ψυχολογία σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να τα δίνετε όλα σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. Θέλω να σταθώ σε δύο παίκτες και να τους συγχαρώ. Στον Χριστοδουλόπουλο, που για άλλη μία φορά έπαιξε με πάθος και έκανε μεγάλη προσπάθεια. Και στον Μάτος. Αν και είχες να παίξεις καιρό, ήσουν πολύ καλός. Αν δεν ήσουν τραυματίας για δύο μήνες, θα έπαιζες και σε άλλα ματς».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα βγούν τα ψαρια στη στεριά εκεί κάτω στο πασάλιμάνι από τους απόγονους που θα πέσουν στη θάλασσα. Τόσοι πολλοί θα είναι που δε θα χωράνε τα ψάρια.

Αντε να καθαρίσει η ελλάδα από αυτούς μια και καλή. Ψόφος και μόνο ψόφος.


p.s. ΤΡΟΜΕΡΟ ΒLOG!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ανοίγονται αυτή την ώρα ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ στην Τερψιθέα, στα Καμίνια (τρε-μπανάλ), στο Πασαλιμάνι (τουρκόσποροι του κερατά), στην Κοκκινιά (βρωμοκουμούνια) και στο Χατζηκυριάκειο (όλα τα ορφανά του Στόλου μαζεμένα εκεί). Όλα θα είναι έτοιμα.

Αντε μωρή ΠΑΝΑΘΑ απόψε, να ξεβρωμίσει η χώρα.

ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ