9 Μαρτίου 2009

"Καίει" ΠΑΟΚ και Νικοπολίδη το φύλλο αγώνα...


Το πολεμικό κλίμα που κυριάρχησε πριν και κατά την διάρκεια του ντέρμπι, συνεχίστηκε και μετά την λήξη του. Ο Μουσλίμοβιτς επιτέθηκε στον Νικοπολίδη μέσα στην φυσούνα, ενώ στόχος έγινε στα αποδυτήρια και ο Βαλβέρδε, το σακάκι του οποίου είχε νωρίτερα κεί από φωτοβολίδα.

Ειδικότερα, ο Νικοπολίδης δέχθηκε επίθεση από οπαδό του ΠΑΟΚ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ανταπέδωσε προκαλώντας την οργή του Μουσλίμοβιτς, ο οποίος όμως στην συνέχεια ηρέμησε και μάλιστα θέλησε μαζί με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να βρουν τον εν λόγω οπαδό και να του ζητήσουν εξηγήσεις.

Να σημειωθεί ότι το... χτύπημα καράτε του Νικοπολίδη στον οπαδό του ΠΑΟΚ σημειώθηκε και στο φύλλο αγώνος από τον Κάκο και ο Έλληνας τερματοφύλακας αντιμετωπίζει τον κίνδυνο τιμωρίας έως και πέντε αγωνιστικών.
Τιμωρία περιμένει λογικά και τον Μπιζέρα, για τον οποίο αναφέρεται ότι χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο (τον Γιάννη Παπαδόπουλο), ενέργεια που οδήγησε και στην αποβολή του, στις καθυστερήσεις του ματς.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έμειναν για αρκετή ώρα κλεισμένοι στα αποδυτήρια, τα οποία πολιορκούσαν αρκετοί οπαδοί των γηπεδούχων. Εκεί βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που συγκρούστηκαν και πάλι με τους οπαδούς και τελικά τους απέτρεψαν να εισβάλουν στην μικτή ζώνη και από εκεί στα αποδυτήρια.
Αποτέλεσμα των επεισοδίων που έλαβαν χώρα πριν και μετά τον αγώνα, ήταν να τραυματιστούν οπαδοί του ΠΑΟΚ και αστυνομικοί, οι συνάδελφοι των οποίων προχώρησαν σε συνολικά έξι συλλήψεις αλλά και 22 προσαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: