31 Μαρτίου 2009

Μπάσκετ: Η μεγάλη ώρα για ΠΑΟ, Ολυμπιακό...

Με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται μόλις μία νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για να βρεθεί στο φάιναλ φορ του Βερολίνου (1-3 Μαϊου) και τον Παναθηναϊκό να χρειάζεται την υπέρβαση σε δύο αγώνες στην αλώβητη έδρα της Σιένα, συνεχίζονται την Τρίτη τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, με τη διεξαγωγή των τρίτων αγώνων.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν στο κλειστό της Ρεάλ Μαδρίτης (21.45 ώρα Ελλάδας) έχοντας παρακαταθήκη τις πρώτες δύο νίκες στο κλειστό του ΣΕΦ και με εμφάνιση στην Ισπανία παρόμοια με αυτή στην τελευταία αγωνιστική στη φάση των «16» με την Ταού, το «εισιτήριο» για Βερολίνο θα «τυπωθεί» αυτόματα για τον Ολυμπιακό χωρίς απώλειες.

Αν ο Ολυμπιακός δεν μπορέσει να πετύχει το στόχο του την Τρίτη, τότε θα προσπαθήσει εκ νέου την Πέμπτη (2/4) να φτάσει στην πολύτιμη τρίτη νίκη, διαφορετικά η πρόκριση στο φάιναλ φορ θα κριθεί στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα στο ΣΕΦ (8/4).

Την ίδια ημέρα και ώρα (21.45 ώρα Ελλάδας) ο Παναθηναϊκός (1-1 με τη Σιένα) θα προσπαθήσει να πληρώσει με το ίδιο... νόμισμα την ιταλική ομάδα, να περάσει δηλαδή νικηφόρα από την έδρα της και να πάρει και πάλι το πλεονέκτημα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ο Ομπράντοβιτς ζήτησε συγκέντρωση για 40 λεπτά, ενώ ο Σέρβος τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η τέταρτη αναμέτρηση (2/4) θα διεξαχθεί και αυτή στην Ιταλία, ενώ αν χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι, τότε αυτό θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο ΟΑΚΑ (8/4).

Δεν υπάρχουν σχόλια: