27 Φεβρουαρίου 2009

Στοίχημα Α' Γερμανίας: Δεν υπάρχει ισοπαλία

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

ΚΟΛΩΝΙΑ
: Πέτυχε νίκη-έκπληξη με 2-1 επί της Μπάγερν μέσα στην «Αλιάνζ Αρίνα». Τα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού της ήταν οι φαρμακερές της αντεπιθέσεις, δύο από τις οποίες μετέτρεψε σε γκολ, και η καλή της άμυνα, η οποία άντεξε στην πίεση των Βαυαρών στα τελευταία λεπτά. Ο τεχνικός της, Κρίστοφ Νταουμ, ήταν πολύ ευχαριστημένος: «Η Μπάγερν ήταν σίγουρα καλύτερη από εμάς, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράνε τα γκολ και εκεί ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί».
Ο κεντρικός αμυντικός Μοχάμαντ (20/1) είναι πάλι διαθέσιμος, καθώς εξέτισε την ποινή του. Εκτός αποστολής ο μακροχρόνια τραυματίας αριστερός μπακ Βομέ (13/0), ο οποίος αναμένεται να μπει στις προπονήσεις από εβδομάδα.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Μοντραγκόν – Μπρέτσκο, Ζερομέλ, Μοχαμάντ, Ματίπ – Πετίτ, Πετσόνι – Ερέτ, Βουτσίτσεβιτς, Μπροζίνσκι – Νοβάκοβιτς.

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Ο τερματοφύλακας Αϊλχοφ την κράτησε ζωντανή στο 1ο ημίχρονο, κρατώντας χαμηλά το σκορ (0-1). Στην επανάληψη ανέβασε στροφές και η πίεσή της απέδωσε καρπούς στο 83’ για το τελικό 1-1 στο ντέρμπι με την Μπόχουμ. Ο κόουτς Μίχαελ Φρόντζεκ τόνισε: «Μετά το 0-1 τα χάσαμε. Στο 2ο ημίχρονο παίξαμε πιο επιθετικά και ισοφαρίσαμε. Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία».

Δέχτηκε 5η κίτρινη κάρτα στο τελευταίο παιχνίδι και θα είναι τιμωρημένος ο μέσος Κάουφ (18/0 και 1 ασίστ). Ερωτηματικό υπάρχει όσο αναφορά της συμμετοχή του βασικού τερματοφύλακα Αϊλχοφ (20/0), που έχει δώσει σημαντικούς βαθμούς με τις επεμβάσεις του στην Αρμίνια, λόγω γρίπης. Εκτός μάχης τέθηκε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ρόβεν Φερνάντεζ, λόγω γρίπης και αυτός, που θα κάλυπτε το κενό του σε περίπτωση απουσίας.
ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ (4-2-3-1): Αϊλχοφ (Μπάντε) – Λαμέι, Μπόλμαν, Μιγιάτοβιτς, Σούλερ – Μάρξ, Κουτσέρα – Κιρχ, Κατόνγκο, Κάμπερ – Βισνιάρεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: