1 Δεκεμβρίου 2008

Με Τοροσίδη στην Ουκρανία ο Ολυμπιακός για το UEFA

Στο παιχνίδι της Ουκρανίας απέναντι στην Μέταλιστ (3/12 21:45), για την 4η αγωνιστική του κυπέλλου UEFA, έχουν πλέον στρέψει το ενδιαφέρον τους οι «ερυθρόλευκοι».
Ενα θετικό αποτέλεσμα θα αυξήσει κατά μεγάλο ποσοστό τις ελπίδες πρόκρισης, ενώ την προσπάθεια του Ολυμπιακού θα ενισχύσει και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος προπονείται πλέον κανονικά και έχει ξεπεράσει τελείως το πρόβλημα τραυματισμού.
Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε γυμνάστηκαν την Δευτέρα το πρωί. Οσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Πανιώνιο ή στο μεγαλύτερο διάστημά του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Στο πρόγραμμα πήρε μέρος και ο Σίσιτς, ενώ ο Κοβάσεβιτς ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.
Μόλις ολοκληρώθηκε η προπόνηση, ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για το παιχνίδι της Ουκρανίας και είναι οι εξής:
Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Αντζας, Τζόρτζεβιτς, Μπελούτσι, Ζεβλάκοφ, Λέτο, Ντουντού, Ντομί, Γκαλέτι, Όσκαρ, Πατσατζόγλου, Μενδρινός, Ντιόγκο, Τοροσίδης και Μήτρογλου.
Από την αποστολή αποκλείστηκαν οι Στολτίδης και Κοβάσεβιτς που ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης, καθώς και οι Παναγόπουλος, Μπράβο, Λεονάρντο, Κ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος και Γκαλίτσιος, οι οποίοι θα προπονηθούν την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: