2 Δεκεμβρίου 2008

Νέα συνεργασία!

Με μεγάλη χαρά το bet-gr.blogsopot.com σας ανακοινώνει την νέα του συνεργασία με το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στοιχημάτωn στον κόσμο, την Betfair!



Τι είναι η Betfair και πώς λειτουργεί;

Όλα τα στοιχήματα στην Betfair έχουν τοποθετηθεί από χρήστες που είτε επιθυμούν να στοιχηματίσουν με τον κανονικό τρόπο (Υπέρ) ή να προσφέρουν αποδόσεις σε άλλους παίκτες (Κατά).
Τα στοιχήματα συναγωνίζονται μεταξύ ανθρώπων με αντίθετες απόψεις.
Στο Η.Β. και στην Αυστραλία, η Betfair διαχειρίζεται ένα ανταλλακτήριο στοιχηματισμού, το οποίο στην ουσία είναι ένας πράκτορας στοιχημάτων που χρησιμοποιεί τεχνολογία για να διασφαλίσει πως θα έχετε τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις. Αυτό το κάνει εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο, πράγμα που σημαίνει πως δεν χρειάζεται να δημιουργήσει έξτρα περιθώρια ως μαξιλαράκι ασφαλείας. Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες της Betfair στοιχηματίζουν στις αποδόσεις που εκείνοι θέλουν και όχι στην απόδοση που απλά τους προσφέρεται .



Για παράδειγμα, φανταστείτε δύο φίλους που στοιχηματίζουν, παρακολουθώντας έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Ένας αμερόληπτος παρατηρητής κρατάει τα χρήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ένα ανταλλακτήριο στοιχηματισμού λειτουργεί με ακριβώς αυτόν τον τρόπο. Οι παίκτες μας στοιχηματίζουν ο ένας έναντι του άλλου και η Betfair κρατάει τα πονταρίσματα μέχρι να διευθετηθεί το στοίχημα.
Σε αντιδιαστολή, στη Μάλτα, η Betfair είναι ένας πράκτορας στοιχημάτων που επιτρέπει σε εγγεγραμμένους πελάτες εκτός Η.Β. να στοιχηματίσουν εναντίον της Betfair, αλλά και πάλι στις αποδόσεις που ορίζονται από άλλους πελάτες.
Εάν είστε εγγεγραμμένος πελάτης από το Η.Β. και στοιχηματίζετε μέσω του Βρετανικού ανταλλακτηρίου, το συμβόλαιο στοιχηματισμού σας συνάπτεται με άλλον/ους εγγεγραμμένο/ους στη Betfair πελάτη/ες. Σε διαφορετική περίπτωση, συμπεριλαμβανομένου του να είστε ένας εγγεγραμμένος πελάτης εκτός του Η.Β., ή εάν τοποθετείτε στοιχήματα παρολί, το συμβόλαιο στοιχηματισμού σας συνάπτεται με τη Betfair.



Ένα ‘ταιριασμένο’ στοίχημα είναι μία προσφορά για να κάνετε ένα στοίχημα από έναν πελάτη της Betfair, που έχει γίνει αποδεκτό από ένα άλλο συμβαλλόμενο μέρος. Ένα ‘αταίριαστο’ στοίχημα είναι μια προσφορά για να κάνετε ένα στοίχημα το οποίο (εκτός εάν και μέχρι αυτό να ακυρωθεί) είναι διαθέσιμο προς αποδοχή από ένα άλλο συμβαλλόμενο μέρος. Το άλλο συμβαλλόμενο μέρος, που μπορεί να αποδεχτεί μία προσφορά από έναν πελάτη της Betfair για να στοιχηματίσει (οπότε και ένα αταίριαστο στοίχημα θα μετατραπεί σε ταιριασμένο), θα είναι είτε ένας άλλος παίκτης της Betfair (εάν η προσφορά έχει γίνει μέσω του ανταλλακτηριόυ του Η.Β.) είτε, σε διαφορετική περίπτωση, θα είναι η Betfair.



Εάν είστε ένας καταχωρημένος πελάτης του Η.Β> που στοιχηματίζει μέσω του ανταλλακτηρίου του Η.Β., το συμβόλαιο στοιχηματισμού σας θα διέπεται από τους Αγγλικούς νόμους. Εάν στοιχηματίζετε εναντίον της Betfair, το συμβόλαιο στοιχηματισμού σας θα διέπεται από τους νόμους της Τασμανίας (εάν το γεγονός στο οποίο στοιχηματίζετε είναι ένα Αυστραλιανό γεγονός) ή, σε διαφορετική περίπτωση, από τους νόμους της Μάλτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: