2 Δεκεμβρίου 2008

Απίστευτη ταλαιπωρία στον... αέρα για τον Ολυμπιακό στο ταξίδι για την Ουκρανία

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το παγωμένο Χάρκοβο, όπου την Τετάρτη θα παίξει κόντρα στη Μέταλιστ για το Κύπελλο UEFA, όμως, τον περίμενε μια απίστευτη ταλαιπωρία στον... αέρα!
Το αεροπλάνο έφτασε στον προορισμό του, αλλά δεν κατάφερε να προσγειωθεί, λόγω ομίχλης.
Ο πιλότος έκανε κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο για μισή ώρα και τελικά προσγειώθηκε στο Κίεβο. Ύστερα από 2,5 ώρες κλεισμένοι στο αεροπλάνο οι «ερυθρόλευκοι» ξαναπέταξαν και τελικά... πάτησαν Χάρκοβο.
Πάνω στην ατυχία τους, δηλαδή, στάθηκαν και τυχεροί, αφού εάν δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για προσγείωση στο Χάρκοβο, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα έπρεπε να διανύσουν οδικώς την απόσταση των 400 χλμ.!
H αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί με πτήση τσάρτερ. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ευδιάθετοι στο αεροδρόμιο και δεν αρνήθηκαν φωτογραφίες και αυτόγραφα στον κόσμο που τους πλησίασε.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε από την πλευρά του ήταν πιο... συγκρατημένος και έφυγε κατευθείαν για το «τσεκ ιν», χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Μιλώντας για το ματς με τους ουκρανούς, ο Μίκαελ Ζεβλάκοφ δήλωσε πως: «Στόχος μας είναι η νίκη. Δεν γνωρίζω πολλά για την Μέταλιστ, αυτό που ξέρω είναι ότι θέλει πολύ προσοχή. Οσον αφορά το κρύο πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα γιατί είμαι συνηθισμένος από την Πολωνία. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση».
Από την πλευρά του, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ανέφερε πως: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και πάμε στην Ουκρανία για να κερδίσουμε. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, γιατί η Μέταλιστ είναι δύσκολος αντίπαλος, ενώ περιμένουμε και άσχημες καιρικές συνθήκες. Εμείς πάμε για τη νίκη και για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας».
Οσον αφορά το Πρωτάθλημα, τόνισε: «Δεν το βλέπουμε σαν να είμαστε κοντά. Μένει πολύς δρόμος ακόμα. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε να κερδίζουμε για να διατηρηθούμε στην κορυφή.
»Αν είμαστε το φαβορί; Ναι είμαστε, γιατί είμαστε ο Ολυμπιακός όμως θέλει πολύ προσπάθεια ακόμα. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα μέχρι τέλους για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: