2 Δεκεμβρίου 2008

Θέμα... ρόστερ στο ραντεβού Τεν Κάτε - διοίκησης

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε, συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με τους Νίκο Πατέρα και Κώστα Αντωνίου, για να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για τις αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ τον Γενάρη.
Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κάποιες προσθήκες, αλλά δεδομένης και της επιθυμίας του Ολλανδού να δουλέψει με μικρότερο ρόστερ κάποιοι αναμένεται να αποχωρήσουν από το σύλλογο, είτε ως δανεικοί, είτε ως μεταγραφές.
Aνάλογα λοιπόν με το μπάτζετ που θα αποφασιστεί, το τριφύλλι θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ή δύο παικτών, κατά πάσα πιθανότητα αμυντικού και επιθετικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα δαπανηθούν περίπου 5-6 εκατομμύρια ευρώ, αλλά το τελικό ποσό πρέπει να εκγριθεί από το Δ.Σ της ΠΑΕ. Προς το παρόν, το προβάδισμα για αποχώρηση έχουν οι Ροντρίγκο Σόουζα, Στέφανος Σιόντης.
Ο Βραζιλιάνος φορ δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του τον Τεν Κάτε, ο οποίος προτιμά κάποιον εκ των Μάντζιο και Πετρόπουλο για την κορυφή της επίθεσης.
Ετσι αναζητείται ομάδα για να παραχωρηθεί ως δανεικός αρχικά και αν προκύψει με οψιόν πώλησης κάτι που σημαίνει ότι θα αδειάσει και θέση ξένου.
Ο Σιόντης κατά πάσα πιθανότητα θα παραχωρηθεί ως δανεικός, ενώ ορατό είναι το ενδεχόμενο να φύγει και ο Μπράις Μουν, ο οποίος φημολογείται ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον βρετανικού συλλόγου και σύντομα θα υπάρξει επίσημη προτάση περίπου δύο εκ. ευρώ.
Βέβαια, σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Μουν και αδειάσει θέση ξένου, ο Σόουζα ενδέχεται να πάρει ακόμα μερικές ευκαιρίες, δεδομένων και των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του.
Ο Μίκαελ Νίλσον υπέστη μερική ρήξη στον αριστερό προσαγωγό και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 10 μέρες και θα μείνει έτσι εκτός από το κρίσιμο ματς με την Ανόρθωση για το Champions League, καθώς και από αυτό με την Ξάνθη για το Πρωτάθλημα.
Ο Λουκάς Βύντρα θα εκτίσει την ποινή των καρτών του στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ρε παιδιά,

αυτός ο Τεν-Τεν δεν έχει δηλώσει καμιά δεκαριά φορές ότι έχει το καλύτερο ρόστερ; – ρητορική ερώτηση... ναι, το έχει δηλώσει...

Της κοντής... Ολλανδέζας, της φταίνε οι τρίχες...