3 Νοεμβρίου 2008

Ανθρωπο ηγέτη θέλει για την ΠΑΕ ΑΕΚ ο Χατζηχρήστος με προτίμηση στον Μελισσανίδη

Την επόμενη μέρα της ΑΕΚ μετά την παραίτηση του Ντέμη Νικολαΐδη σχολίασε , Δημήτρης Χατζηχρήστος λέγοντας πως «ψάχνουμε άνθρωπο ηγέτη» και τάχτηκε ανοιχτά υπέρ του Δημήτρη Μελισσανίδη. Όσον αφορά στον Νικολαΐδη πρόσθεσε πως «η ομάδα κέρδισε και ο πρόεδρος παραιτήθηκε, επιβεβαιώνοντας όσους μιλούσαν για επικοινωνιακό τρικ»!
Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό SENTRA 103,3 ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής τόνισε:
«Εμείς θα θέλαμε την ΑΕΚ συσπειρωμένη, ενωμένη με πρόσωπο που θα δίνει όραμα. Ο Ντέμης τον έπαιζε καλά τον ρόλο αυτό μέχρι πριν από δύο χρόνια. Τώρα όμως είναι δύσκολο και το βάρος θα είναι δυσβάσταχτο σε όποιον αναλάβει. Κάνω έκκληση στους ΑΕΚτζήδες να βοηθήσουν τώρα. Να εξαντλήσουν τα εισιτήρια στην Ξάνθη.
» Ο κόσμος είναι πολύ πληγωμένος και μπερδεμένος μετά από εκείνη τη δήλωση για την παραίτηση. Πρέπει οι παίκτες να τον κάνουν να πιστέψει ότι πρέπει να στηρίξει την ομάδα».
Μιλώντας για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, σχολίασε:
«Δεν έχουμε μάθει η ομάδα μας να δεινοπαθεί με τον Αστέρα Τρίπολης, χωρίς να αποτελεί αυτό υπαινιγμό για τον Αστέρα. Το να βάζουμε ένα γκολ και να πανηγυρίζει ο παίκτης σαν τρελός δεν είναι λογικό. Παρακολουθώ το μοτίβο των δηλώσεων των παικτών και όλοι λένε είμαστε μια οικογένεια, το κλίμα είναι πολύ καλό.
» Δεν φταίει ούτε ο Μαϊστόροβιτς ούτε ο Σκόκο. Θα πρέπει η ΠΑΕ ΑΕΚ με τα οργανογράμματα και τα πρότζεκτ της, να θεσπίσει μαθήματα ιστορίας. Να μαθαίνουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: