3 Νοεμβρίου 2008

Παράπονα Ζαγοράκη σε Παπασταμάτη και Χαΐτογλου

Μέχρι τα αποδυτήρια του Καυτανζογλείου κατέβηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης για να εκφράσει στον Παπασταμάτη τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία του τελευταίου. Από πλευράς Ηρακλή, ο Νίκος Χαΐτογλου κατηγόρησε τον ΠΑΟΚ για αθέτηση συμφωνιών.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στέκονται κυρίως σε δύο φάσεις. Θεωρούν ότι ήταν... τραβηγμένο το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Ηρακλή και υποστηρίζουν πως δεν δόθηκε αντίστοιχη ποινή σε μαρκάρισμα του Μουσλίμοβιτς από τον Περπερίδη. Επίσης έκριναν ότι το γκολ του Μπακαγιόκο κακώς ακυρώθηκε.
Μετά το παιχνίδι, ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήγε στα αποδυτήρια για να εκφράσει τα έντονα παράπονά του στον διαιτητή Παπασταμάτη.
Στον Ηρακλή, από την άλλη, πνέουν τα μένεα για τα μέτρα της Αστυνομίας και με δηλώσεις του το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Νίκος Χαίτογλου, υποστήριξε ότι «δεν έγιναν αυτά που συμφωνήσαμε με τον ΠΑΟΚ».
Την ευθύνη της ισοπαλίας ανέλαβε πάντως ο Μουσλίμοβιτς λέγοντας ότι «αναλαμβάνω την ευθύνη που δεν κερδίσαμε. Δεν πέτυχα το γκολ σε δύο ευκαιρίες που είχα, ενώ οι συμπαίκτες μου είχαν εξαιρετική απόδοση. Είναι θετικό ότι παραμένουμε αήττητοι, αλλά έπρεπε να σκοράρω και να δώσω τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: