3 Νοεμβρίου 2008

Βαλβέρδε: "Νίκη με Παναθηναϊκό"

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού, έδωσε το σύνθημα της επόμενης μέρας, λίγο μετά τη νίκη με 2-0 επί του Εργοτέλη.
"Είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Είχαμε καλό ρυθμό και διάρκεια στο παιχνίδι μας. Στο δεύτερο μέρος όμως, δεν είχαμε καλό ρυθμό και η απόδοση έπεσε.
Απέναντί μας είχαμε μία καλή ομάδα και έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Δεν παίξαμε τόσο καλά, αν και το 2-0 είναι σίγουρα ένα καλό αποτέλεσμα.
Είναι σαφές ότι η απόδοσή μας στα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν καλή. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό και βελτιωνόμαστε. Είναι δύσκολο να παίζεις εκτός έδρας, με ομάδες που σε περιμένουν και δεν ανοίγονται".
Όσο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Είναι δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο. Όλα τα ντέρμπι είναι δύσκολα. Θέλουμε τη νίκη, για να αυξήσουμε τη μεταξύ μας διαφορά.
Δεν γνωρίζουμε γιατί έχουμε τραυματισμούς, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Θα προτιμούσα να μην είχαμε τραυματισμούς. Πρέπει αν είμαστε προετοιμασμένοι για τους τραυματισμούς. Είχαμε πλάνο από την αρχή γι’ αυτό το θέμα. Περιμέναμε ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν…"

Δεν υπάρχουν σχόλια: