5 Νοεμβρίου 2008

Οπωσδήποτε νίκη με Βέρντερ θέλει ο Κετσπάγια

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του αγώνα της Βέρντερ με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια τονίζοντας πως έτσι περιπλέκεται η κατάσταση στον όμιλο και ότι η Ανόρθωση χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη στην έδρα της απέναντι στους Γερμανούς την επόμενη αγωνιστική.
«Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη τους προσπάθεια κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ίντερ» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της κυπριακής ομάδας.
«Το καλό είναι ότι αν και χάναμε δύο φορές, όχι μόνο ισοφαρίσαμε, αλλά και προηγηθήκαμε. Δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά, όμως θα ήταν άδικο αν κερδίζαμε. Η Ίντερ είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη όμως και εμείς στο 3-2 χάσαμε καλή ευκαιρία με τον Λαμπάν όπου ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Στα αποδυτήρια έβλεπα απογοητευμένα πρόσωπα μετά από τόσο μεγάλη προσπάθεια και την ισοπαλία με την Ίντερ.
» Η απογοήτευση για μας είναι για το σκορ του άλλου παιχνίδι, το οποίο μπλέκει τα πράγματα. Η Ίντερ σίγουρα θα είναι μία από τις δύο ομάδες που θα προκριθεί, από εκεί και πέρα τρεις ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες για την πρόκριση. Το παιχνίδι με τη Βέρντερ στην έδρα μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».
Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Ίντερ, Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε πως η ομάδα του έκανε πολλά δώρα στην Ανόρθωση, ενώ χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα της αναμέτρησης:
«Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Προηγηθήκαμε δυο φορές, όμως τους χαρίσαμε δυο γκολ και γενικά κάναμε πολλά δώρα. Η Ανόρθωση είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα που παλεύει και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Έκαναν εξαιρετική δουλειά, όμως τους δώσαμε πολλά όπως και να έχει πιστεύω ότι ήταν ένα πέρα για πέρα δίκαιο αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: