5 Νοεμβρίου 2008

Τα σενάρια πρόκρισης στους «16» από τον «πράσινο» όμιλο

«Φιλί της ζωής» ήταν για τον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 επί της Βέρντερ, καθώς με το αποτέλεσμα αυτό οι «πράσινοι» έχουν μπει για τα καλά στο... κόλπο της πρόκρισης στους «16» του του Champions League. Τα σενάρια πρόκρισης έχουν ως εξής:
Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός πάρει βαθμό ή βαθμούς στο Μιλάνο από την Ιντερ την επόμενη αγωνιστική, τότε ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στο Ανόρθωση - Βέρντερ, οι «πράσινοι» με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της Ανόρθωσης στο ΟΑΚΑ προκρίνονται.
Αν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί από την Ιντερ, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε η Ανόρθωση να μην νικήσει τη Βέρντερ στο «ΓΣΠ», καθώς σε αυτή την περίπτωση οι Κύπριοι πάνε στους εννέα βαθμούς και παίρνουν την πρόκριση
Αν η Ανόρθωση δεν νικήσει τη Βέρντερ και παράλληλα ο Παναθηναϊκός χάσει από την Ίντερ, τότε τα πράγματα έχουν ως εξής:
Ο Παναθηναϊκός με νίκη επί της Ανόρθωσης την τελευταία αγωνιστική παίρνει την πρόκριση, χωρίς να ενδιαφέρεται τι θα γίνει στο Βέρντερ - Ιντερ, αφού στην ισοβαθμία με τους Γερμανούς υπερτερεί.
Αν η Βέρντερ νικήσει την Ανόρθωση, πάντα με το δεδομένο πως οι «πράσινοι» έχουν χάσει από τους Ιταλούς, τότε η κατάσταση έχει ως εξής:
Η Βέρντερ θα έχει 6, η Ανόρθωση 5 και ο Παναθηναϊκός 4. Σε εκείνη την περίπτωση για να προκριθεί ο Παναθηναϊκός, δεν αρκεί μόνο να νικήσει την Ανόρθωση, αλλά θέλει ισοπαλία ή ήττα των Γερμανών στο Βέρντερ - Ιντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: