5 Νοεμβρίου 2008

Για... βομβαρδισμό της Βρέμης μιλούν τα ξένα ΜΜΕ

Ο Παναθηναϊκός φόρεσε το ευρωπαϊκό... κοστούμι του, πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης και ο ξένος Τύπος δεν άφησε ασχολίαστη την επιτυχία της ελληνικής ομάδας. Τα περισσότερα ξένα δημοσιεύματα υπογράμμισαν την επιστροφή των «πράσινων» σε τροχιά πρόκρισης, ενώ τα γερμανικά ΜΜΕ ήταν ακόμα πιο καυστικά και έκαναν λόγο για... εξευτελισμό των γηπεδούχων.
Η επίσημη ιστοσελίδα της Bild είχε τίτλο τη φράση «Ντροπή στη Βέρντερ», ενώ η Kicker έκανε λόγο για ολοκληρωτική συντριβή της γερμανικής ομάδα από τον Παναθηναϊκό.
Την ίδια στιγμή, η UEFA επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν υπερβολικά δυνατός για να τον απειλήσει η Βέρντερ, ενώ σύμφωνα με το BBC και το Reuters οι «πράσινοι» μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης και πλέον ελπίζουν βάσιμα ότι θα είναι μία από τις «16» ομάδες που θα συνεχίσουν την πορεία τους στη διοργάνωση.
Το επίσημο σάιτ της Βέρντερ Βρέμης ήταν πιο συγκρατημένο και στάθηκε στην αποτυχία των γερμανών να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω από το φετινό Champions League.
Το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων έχει έναν ακόμα πιο... περιγραφικό τίτλο, κάνοντας λόγο για βομβαρδισμό της Βέρντερ εκ μέρους της ελληνικής ομάδας. «Ο Παναθηναϊκός βομβάρδισε τη Βρέμη» ήταν ο τίτλος του τηλεγραφήματος.
Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Παναθηναϊκός... στραπατσάρησε τη Βέρντερ Βρέμης, κερδίζοντας την με 3-0»! Να σημειωθεί, ότι οι Ιταλοί αναφέρουν ως σκόρερ του τρίτου γκολ των «πράσινων» τον Γκούμα (!).

Δεν υπάρχουν σχόλια: