21 Νοεμβρίου 2008

Ο Μελισσανίδης μίλησε για «επιστράτευση στην ΑΕΚ με Ντούσκο»

Την πεποίθησή του ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι μακράν ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα, εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε σε εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού. Μίλησε επίσης για την φιλία του με τον νέο προπονητή της ΑΕΚ, ενώ ερωτηθείς για ενδεχόμενη δική του ανάμειξη με τα διοικητικά της ΑΕΚ, απέφυγε να απαντήσει.
Αρχικά, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ αναφέρθηκε στους δεσμούς φιλίας που τον συνδέουν με τον Σερβοέλληνα τεχνικό: «Νομίζω ότι ποτέ δεν έκρυψα τη σχέση μου με τον Ντούσκο. Τον εκτιμώ πάρα πολύ, τον πιστεύω σαν άνθρωπο, σαν φίλο και ίσως κάτι παραπάνω από φίλο».
Ερωτηθείς για το αν η επιστροφή του Μπάγεβιτς συνοδευτεί με την επιστροφή της Ενωσης στην κορυφή, είπε: «Κοιτάξτε, δεν είναι εύκολο να το πούμε. Ο κ. Μπάγεβιτς έχει δείξει σε όλα αυτά τα χρόνια την δουλειά του στην Ελλάδα και πιστεύω πολύ σε αυτόν. Θεωρώ ότι με λίγο υπομονή, θα φέρει την αγαπημένη μας ομάδα ψηλά. Για μένα είναι μακράν ο πρώτος τεχνικός στην Ελλλάδα».
Σχετικά με την δική του μεσολάβηση ώστε να αναλάβει ο «πρίγκιπας» για τρίτη φορά τις τύχες του συλλόγου, τόνισε: «Μα μπορούσα να πως κάτι άλλο; Υπήρχε περίπτωση. Εκεί που έχει φτάσει η ΑΕΚ δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Αυτό που έγινε στην ΑΕΚ είναι επιστράτευση. Στην ΑΕΚ κάνανε επιστράτευση. Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ντούσκο από αυτό».
Τέλος, σχετικά με ενδεχόμενη δική του εμπλοκή στα διοικητικά της ΑΕΚ, είπε ο Μελισσανίδης: «Όταν έχω να δώσω κάτι βγαίνω και το λέω. Δύο φορές είχα κάτι να πω και βγήκα να το πω δημόσια. Μην προσπαθείτε να βγάλετε θέμα τώρα. Μίλησα μόνο για τον Ντούσκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: