21 Νοεμβρίου 2008

Πατέρας μαινόμενος και... καμπανάκι προς τους παίκτες

Έναν... άλλο Νίκο Πατέρα, γνώρισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκου στην προπόνηση της Παρασκευής στην Παιανία, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, για πρώτη φορά χρησιμοποίησε σκληρή γνώσσα προς τους παίκτες, λέγοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ πως «όποιος δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της φανέλας, να το πει για να φύγει».
Συγκεκριμένα, ο Πατέρας πήγε στην προπόνηση και μαζεύοντας τους παίκτες σε κύκλο άρχισε τους μιλάει σε αρκετά έντονο ύφος.
«Θέλω από εσάς να τα δίνετε όλα μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε επτά πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό.
»Υπάρχει δυσαρέσκεια για το χαμένο έδαφος, αλλά και απαίτηση να δώσετε το 100% σε κάθε ματς για να το καλύψετε. Οτιδήποτε λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό. Παναθηναϊκός σημαίνει δύναμη, πρέπει να τα δίνετε όλα μέσα στο γήπεδο, να μην διαλέγετε ματς...».
«Οποιος έχει πρόβλημα υπάρχει προπονητής και τεχνικό τιμ για να τα λέτε και όχι να κάνετε δηλώσεις. Δεν θέλω να βγάζετε προς τα έξω γκρίνιες. Αυτά θα σταματήσουν!», συνέχισε ο πρόεδρος των «πρασίνων»...
«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη οικογένεια που απαρτίζεται από την διοίκηση, τον κόσμο, τους ποδοσφαιριστές και όποιος δεν εκτιμάει τη συνέπεια της διοίκησης στις υποχρεώσεις της και ότι στέκεται δίπλα στους παίκτες όποιο πρόβλημα και αν έχουν, δεν έχει θέση στην ομάδα.
»Όποιος δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της φανέλας, να το πει για να φύγει», κατέληξε ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: