22 Νοεμβρίου 2008

Δύσκολη αποστολή για Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την πιο δύσκολη αποστολή, ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου της Premier League, στην 14η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ταξιδεύει στο Μπέρμπιγχαμ για την αναμέτρηση με την Αστον Βίλα, η οποία πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν και προέρχεται από το εκπληκτικό 2-0 επί της Αρσεναλ, στο «Εμιρεϊτς».
Δύσκολα τα πράγματα για τους «κόκκινους διαβόλους», που έχουν αρκετούς τραυματίες (Σκόουλς, Χάργκριβς, Μπερμπάτοφ, Μπράουν), αμφίβολους το Φέρντιναντ και άρτι αθιχθέντες από τη Βραζιλία τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Νάνι και Αντερσον. Το γεγονός ότι το ματς γίνεται το Σάββατο, σημαίνει και μία μέρα ξεκούρασης λιγότερη για τους διεθνείς.
Σαφώς πιο εύκολους -εντός έδρας- αγώνες δίνουν η Τσέλσι (με Νιούκαστλ) και η Λίβερπουλ (με Φούλαμ), όπου οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην του «άσου» θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη.
Πολύ σπουδαίο ματς γίνεται στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ», όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Αρσεναλ των πολλών προβλημάτων (εκτός των τραυματιών, θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Φάμπρεγας) και οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν πλέον περιθώρια απωλειών.
Οι σημαντικές αναμετρήσεις της 14ης ημέρας γίνονται αύριο, ενώ υπάρχουν ακόμα δύο ματς την Κυριακή και το Γουίγκαν - Έβερτον, που κλείνει την αγωνιστική, τη Δευτέρα.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο (22/11):
Τσέλσι - Νιούκαστλ
Λίβερπουλ - Φούλαμ
Μάντσεστερ Σίτι - Αρσεναλ
Μίντλεσμπρο - Μπόλτον
Πόρτσμουθ - Χαλ
Στόουκ Σίτι - Γουέστ Μπρομ
Αστον Βίλα - Μάντσεστερ Γ.

Κυριακή (23/11):
Τότεναμ - Μπλάκμπερν
Σάντερλαντ - Γουέστ Χαμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: