22 Νοεμβρίου 2008

Μπουντεσλίγκα: Εύκολες αποστολές για πρωτοπόρους

Οι πρωτοπόρες της bundesliga Μπάγερ Λεβερκούζεν και Χόφενχαϊμ έχουν σχετικά εύκολο έργο απέναντι σε Αρμίνια Μπίλεφελτ και Κολονία εκτός έδρας, αντίστοιχα, για την 14η αγωνιστική. Το ντέρμπι γίνεται στο Αμβούργο, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης.
Από τη μία το Αμβούργο που μέχρι πριν από ένα μήνα ήταν στην πρώτη θέση, έχει κάνει τρεις ήττες τις τελευταίες έξι αγωνιστικές και έχει πέσει αρκετά στη βαθμολογία.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, είναι σε σχετικά ανοδική πορεία, καθώς στα τελευταία έξι παιχνίδια, έχει μόλις μία ήττα και δύο νίκες. Το μόνο σίγουρο είναι οτι από τη μία ο Όλιτς με τον Πέτριτς και από την άλλη, ο Ντιέγκο και η παρέα του, θα μας προσφέρουν ένα πολύ ωραίο ματς.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA, Χέρτα, δοκιμάζεται στην έδρα της Μπόχουμ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, καθώς στα τελευταία παιχνίδια μετράνε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας κερδίσει το Αμβούργο εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική.
Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης του Νίκου Λυμπερόπουλου, υποδέχεται το Ανόβερο, μετά τη συντριβή από την Ντόρτμουντ, εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Ο Έλληνας επιθετικός ελπίζει η ομάδα του να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις για να πετύχει και αυτός κάποιο ακόμα γκολ με τη φανέλα της στην φετινή Bundesliga.

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή (21/11)
Καρλσρούη - Ντόρτμουντ 0-1 (20' M. Ζιντάν)

Σάββατο (22/11)
16:30: Μπόχουμ - Χέρτα
16:30: Βόλφσμπουργκ - Στουτγάρδη
16:30: Μπίλεφελντ - Λεβερκούζεν
16:30: Μπάγερν Μονάχου - Κότμπους
16:30: Φρανκφούρτη - Ανόβερο
16:30: Κολονία - Χόφενχαϊμ
16:30: Σάλκε - Γκλάντμπαχ

Κυριακή (23/11)
18:00: Αμβούργο - Βέρντερ Βρέμης

Δεν υπάρχουν σχόλια: