22 Νοεμβρίου 2008

Ισπανία: Ντέρμπι στη Σεβίλλη

Η αναμέτρηση του «Σάντσεθ Πιχουάν», ανάμεσα στη Σεβίλη και τη Βαλένθια, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 12ης ημέρας του ισπανικού πρωταθλήματος.
Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση (μαζί με τη Ρεάλ) με 23 βαθμούς και θα κυνηγήσουν τη νίκη για να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή.
Οι Ανδαλουσιάνοι στηρίζουν πολλά στη δαιμονιώδη φόρμα του Λουίς Φαμπιάνο, που πέτυχε χατ-τρικ την Τετάρτη, στο φιλικό της εθνικής Βραζιλίας με την Πορτογαλία.
Από την πλευρά τους, οι «νυχτερίδες» καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ήττα-σοκ της περασμένης εβδομάδας από τη Χιχόν και να επιστρέψουν στις επιτυχίες.
Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην αναμέτρηση με τη Χετάφε στο «Καμπ Νου» και λογικά θα πρέπει να πανηγυρίσει το βράδυ της Κυριακής τη δέκατη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα.
Η δεύτερη Βιγιαρεάλ υποδέχεται στο «Μαδριγάλ» τη Βαγιαδολίδ, ενώ η Ρεάλ φιλοξενεί στο «Μπερναμπέου» την εκ των ουραγών Ουέλβα, με τον Μπερντ Σούστερ (παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης) να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Tο πρόγραμμα:

Σάββατο (22/11):
Ρεάλ Μαδρίτης - Ουέλβα
Βιγιαρεάλ - Βαγιαδολίδ
Σεβίλη - Βαλένθια

Κυριακή (23/11):
Μαγιόρκα - Μάλαγα
Οσασούνα - Αλμερία
Νουμάνθια - Ατλέτικο Μ.
Σανταντέρ - Εσπανιόλ
Σπόρτινγκ Χιχόν - Μπέτις
Μπαρτσελόνα - Χετάφε

Δεν υπάρχουν σχόλια: