19 Νοεμβρίου 2008

Ανέλαβε την ΚΠΡ ο Σόουζα

Ο Πάουλο Σόουζα είναι ο νέος προπονητής της ΚΠΡ. Ο Πορτογάλος πρώην διεθνής μέσος (51 συμμετοχές με το εθνόσημο), που φόρεσε και τη φανέλα του Παναθηναϊκού, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με την ομάδα της Championship,. Ο 38χρονος τεχνικός, που θα διαδεχτεί τον Ίαν Ντάουι, υπήρξε τα προηγούμενα πέντε χρόνια βοηθός του Λουίς Φελίπε Σκολάρι στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας, αλλά δεν έχει πείρα ως πρώτος προπονητής.
«Είναι τιμή μου να εργαστώ για να υλοποιήσω τα σχέδια της ομάδας. Ανέκαθεν ήθελα να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα και είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική να εργαστώ στην ΚΠΡ», δήλωσε ο πρώην άσος της Μπενφίκα, της Γιουβέντους και της Ίντερ (μεταξύ άλλων), ενώ ο μεγαλομέτοχος του αγγλικού συλλόγου και αφεντικό της Renault στη Formula 1, Φλάβιο Μπριατόρε, είπε: «Έχω παρακολουθήσει την πορεία του και θεωρώ πως είναι ο κατάλληλος για τη θέση. Έχει μεγάλη εμπειρία από την εθνική Πορτογαλίας και ανήκει στη νέα γενιά σπουδαίων προπονητών».
Η ΚΠΡ είναι μετά από 17 αγωνιστικές δέκατη στη βαθμολογία της Championship απέχοντας τρεις βαθμούς από τις θέσεις των play-offs της ανόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: