19 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ στο κύπελλο!

Με μια μικρή καθυστέρηση λόγω… καιρού, διενεργήθηκε η κλήρωση της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, που ανέδειξε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, στο γήπεδο της Τούμπας. Όποια ομάδα κερδίσει, θα προκριθεί στους “8″, ενώ εάν το ματς λήξει ισόπαλο, θα ακολουθήσει επαναληπτικός στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΛ. Θεωρητικά εύκολο έργο θα έχει η ΑΕΚ, που θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ την Κέρκυρα…

Τα ζευγάρια της φάσης των “16″ του κυπέλλου, έχουν ως εξής:

Εργοτέλης-SKODA Ξάνθη
Βέροια-Πανιώνιος
Πανθρακικός-Παναθηναϊκός
Πανσερραϊκός-Λάρισα
ΠΑΟΚ-Άρης
ΟΦΗ-Ολυμπιακός
ΑΕΚ-Κέρκυρα
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής

Οι αγώνες είναι μονοί και όποιος κερδίσει, προκρίνεται στα προημιτελικά. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα υπάρξει επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου και αν η ισοπαλία είναι το αποτέλεσμα και του επαναληπτικού, θα υπάρξει παράταση κι αν χρειαστούν και πέναλτι.

Οι αγώνες θα γίνουν 14 και 21 Ιανουαρίου, κι αν χρειαστούν επαναληπτικοί θα γίνουν στις 28 Ιανουαρίου.

Κόντης: “Όποιος περάσει, πάει τελικό”

Ο εκπρόσωπος του Άρη, Γιάννης Κόντης, σχολιάζοντας την κλήρωση, δήλωσε: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, ο καλύτερος -θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς- να περάσει στην επόμενη φάση, και μετά θα υπάρχουν πολλές ελπίδες για να φτάσει στον τελικό. Πιστεύω ότι θα είμαστε στην καλύτερη κατάσταση όταν θα διεξαχθεί ο αγώνας. Όταν έχεις στόχο τον τελικό, όποτε βγει ένα τέτοιο παιχνίδι είναι το ίδιο. Οι μεγάλες ομάδες θέλουν να είναι σε καλή κατάσταση εκείνη την εποχή που γίνεται ο αγώνας, δεν κοιτάνε την έδρα. Για τα εισιτήρια δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει. Καμία ιστορία δε χρωστάει σε κανέναν, ο κάθε σύλλογος χρωστάει στον εαυτό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: