19 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΟΚ: "Μπουρλότο" στα τηλεοπτικά!

Ο Πάμπλο Γκαρσία κλήθηκε αυτεπάγγελτα σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ λίγκας, με βάση το βίντεο του αγώνα, κατηγορούμενος για βιαιοπραγία, που επισύρει ποινή από μία μέχρι τρεις αγωνιστικές (συν τη μία της αποβολής). Στην Τούμπα… είδαν δάκτυλο Πηλαδάκη (και) πίσω από αυτήν την εξέλιξη και απειλούν να τινάξουν στον αέρα την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ έγιναν έξω φρενών, όχι από την κλήση του Γκαρσία, αλλά από το γεγονός ότι έγινε επιλεκτική χρήση του βίντεο. Στην Τούμπα πιστεύουν ότι εφόσον η Λίγκα αποφάσισε να εξετάσει το βίντεο, θα έπρεπε να καλέσει σε απολογία και τον Ντιόγκο, καθώς θεωρούν ότι "όλα ξεκίνησαν από την αγκωνιά τού Βραζιλιάνου στον Γκαρσία, που επίσης διέλαθε της προσοχής του διαιτητή και συνιστά αντιαθλητική συμπεριφορά". Κι επειδή πιστεύουν ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της κόντρας που υποβόσκει από το καλοκαίρι με τον πρόεδρο της Λίγκας, Κώστα Πηλαδάκη, σκέφτονται να αναθεωρήσουν τις θέσεις τους σχετικά με τα τηλεοπτικά, να αποχωρήσουν από την κεντρική διαχείριση και να ασχοληθούν με την προσφορά της ΕΡΤ, που είναι πολύ πιο συμφέρουσα για τον ΠΑΟΚ. Μία τέτοια κίνηση θα οδηγούσε σε ναυάγιο την κεντρική διαχείριση, μετά τις αποχωρήσεις του Ολυμπιακού και της Ξάνθης.
Στον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να οδηγήσουν στα άκρα την κόντρα με τον Πηλαδάκη, που ξεκίνησε από τον Αύγουστο. Τότε, ο πρόεδρος της Λίγκας είχε στείλει έγγραφο στην ΚΕΔ, ζητώντας από τον Ψυχομάνη την τιμωρία του διαιτητή Δαουλτζή, επειδή έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι το φιλικό με τον Πανσερραϊκό διακόπηκε λόγω βλάβης του πυλώνα φωτισμού κι όχι λόγω επεισοδιακής συμπεριφοράς οπαδών του ΠΑΟΚ.
Στο μεσοδιάστημα, ο Πηλαδάκης προσπάθησε -χωρίς επιτυχία- να προσεγγίσει τον ΠΑΟΚ και στην Τούμπα θεωρούν ότι αποτέλεσμα αυτής της κόντρας είναι και το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα πρόστιμο των 107.000 ευρώ, με το οποίο τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τα συμβάντα του Καυταντζογλείου. Στον ΠΑΟΚ είχαν ενοχληθεί και από την στάση της Λίγκας στο θέμα του ποσοστού εμπορικότητας, που αυθαίρετα καθόρισε, με βάση το οποίο πρόκειται να μοιραστεί το 30% των εσόδων της κεντρικής διαχείρισης, αλλά μετά από μια μικρή αύξηση, αποφάσισαν να μην βάλουν "μπουρλότο" στη Σούπερ λίγκα.
Μετά την εξέλιξη στην υπόθεση Γκαρσία, όμως, όλα είναι πιθανά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ καλά θα κάνουν στον ΠΑΟΚ. Κάποια στιγμή πρέπει να νοιώσει ο κάθε ανίδεος υπαλληλάκος του κόκκαλη τη δύναμη του λαού του ΠΑΟΚ. Καλούν τον Γκαρσία και το καθίκο (από τη φάτσα φαίνεται) τον Ντιόγκο τον παρουσιάζουν σα θύμα. Δυστυχώς το πραγματικό θύμα είναι το ποδόσφαιρό μας.