13 Νοεμβρίου 2008

Κούγιας: "Μίλησα με Βατσινά"

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra fm" έκανε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με την πρόθεση του να αγοράσει τον ΟΦΗ.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο μεγαλοδικηγόρος:
"Σήμερα είχα τηλεφωνική επαφή και θα έχουμε μια συνάντηση στη Κρήτη. Η ατυχία είναι ότι έχω δικαστήριο, οπότε πιθανολογώ οτι το ραντεβού θα γίνει αύριο ή το απόγευμα της Δευτέρας. Δεν είχαμε μιλήσει προσωπικά μέχρι σήμερα. Στις 29 Οκτωβρίου είχε μιλήσει μαζί του ένας επιχειρηματίας από το Ηράκλειο που είναι κοντά στο περιβάλλον του ΟΦΗ.
Αυτός με κάλεσε να μιλήσουμε. Είχαν συζητήσει τη διάθεση του κ. Βατσινά να πουλήσει και το ύψος του ποσού το οποίο απαιτούσε για να αγοράσει κάποιος το πλειοψηφικό πακέτο του ΟΦΗ.
Το ποσό που μου μετέφεραν, δηλαδή των 8 εκ. ευρώ είναι απαγορευτικό. Ναι μεν είναι μια ομάδα της Σουπερ Λιγκ αλλά υπάρχουν χρέη τα οποία κάποιοι λένε ότι υπερβαίνουν μετά την ένταξη στο άρθρο 44 τα 5 εκ. ευρώ.
Είναι μια ομάδα χωρίς γηγενείς παίκτες και πολλούς δανεικούς. Αν υπολογίσουμε τα έσοδα μιας μεσαίας ομάδας της Σούπερ Λιγκ, τότε ένα τέτοιο ποσό κάνει απαγορευτική την αγορά της. Οι φιλοδοξίες μου δεν καλύφθηκαν αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο της Λαμίας, το οποίο και τελικά δεν αγόρασα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: