13 Νοεμβρίου 2008

Απολαμβάνουμε κάθε στιγμή του παιχνιδιού, λέει ο Κετσπάγια

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έκανε δηλώσεις στο περιοδικό της UEFA και μίλησε για την πορεία της Ανόρθωσης στο Champions League, ξεχωρίζοντας κάποιες από τις μεγάλες στιγμές που έχει ζήσει τους τελευταίους μήνες.
Το αφιέρωμα της UEFA, ξεκινάει ως εξής:
«Μπορεί ο Τιμούρ Κετσπάγια, να έχει 45 συμμετοχές με την εθνική Γεωργίας και μία αξιοζήλευτη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, περνώντας από την Ελλάδα την Αγγλία και τη Σκωτία. Η Κύπρος όμως είναι η μεγάλη του αγάπη, καθώς απέκτησε και την κυπριακή υπηκοότητα».
Σε ερώτηση για τις στιγμές που του έχουν μείνει χαραγμένες σε όλη αυτή την πορεία στο Champions League, o Γεωργιανής καταγωγής τεχνικός απάντησε:
«Στα προκριματικά είχαμε πιο πολύ άγχος. Από τότε που περάσαμε στους ομίλους, παίζουμε απελευθερωμένοι και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά.
» Από τον δεύτερο προκριματικό και μετά δεν ήμασταν το φαβορί. Με τη Ραπίντ και με τον Ολυμπιακό, ήμασταν το αουτσάιντερ αλλά τα καταφέραμε. Τίποτα όμως δεν γίνεται τυχαία και αξίζουμε όλα από αυτά που έχουμε καταφέρει.
» Η στιγμή που επισημοποιήθηκε η πρόκριση μας στους ομίλους του Champions League, αν και γνωρίσαμε την ήττα 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, είναι βαθειά χαραγμένη στο μυαλό μου. Είναι δύσκολο να περιγράψω πως ένιωσα όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα.
» Στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή μας στην Κύπρο, μας περίμεναν 10.000 οπαδοί μας. Είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα, κάτι που θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή.
» Από την αρχή της φάσης των ομίλων, παίζουμε για να απολαύσουμε την κάθε στιγμή του παιχνιδιού και ότι έρθει στο τέλος είναι καλοδεχούμενο» τόνισε Κετσπάγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: