13 Νοεμβρίου 2008

Η Τότεναμ απέκλεισε τη Λίβερπουλ και η Μπέρνλι την Τσέλσι

Δεν σταματά πλέον ούτε στο Carling Cup η Τότεναμ, η οποία «αναγεννήθηκε» με την έλευση του Χάρι Ρέντκναπ στον πάγκο της. Οι «πετεινοί» νίκησαν την Λίβερπουλ με 4-2 και προκρίθηκαν στους «οκτώ» της διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγώνα και στο 38' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Παβλιουτσένκο. Ακολούθησαν δύο γκολ από τον Κάμπελ στο 42' και στο 45' για να γίνει το 3-0 για την ομάδα του Γουάιτ Χαρτ Λέιν.
Στο 49' η Λίβερπουλ αντέδρασε και στο 49' μείωσε σε 3-1 με τον Πλεσί. Τρία λεπτά αργότερα όμως και πάλι ο Παβλιουτσένκο, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έκανε το 4-1 για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν 4-2 με τον Χίπια στο 64'.
Σοκ για την Τσέλσι, η οποία αποκλείστηκε με 5-4 στα πέναλτι από την Μπέρνλι μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι δύο ομάδες ήλθαν ισόπαλες 1-1 στην κανονική διάρκεια και η πρόκριση έφτασε να κριθεί στα πέναλτι.
Εκεί, ο τερματοφύλακας της ομάδας από την championship, Μπράιαν Γένσεν ανεδείχθη σε ήρωα καθώς απέκρουσε το καθοριστικό πέναλτι του Μίκελ Όμπι.
Εισιτήριο πήρε και η Μπλάκμπερν, που κέρδισε 2-1 στην έδρα της Σάντερλαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: