4 Νοεμβρίου 2008

Τσάμπιονς Ληγκ: Η δοκιμασία της Λίβερπουλ

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Λίβερπουλ στο Ανφιλντ είναι αυτό που ξεχωρίζει στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η παρουσία του Φερνάντο Τόρες είναι αμφίβολη σε αυτό το ματς, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Στα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει το ματς της Ρόμα με την Τσέλσι στο Ολίμπικο.

Gif Banners

Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης

Είναι σίγουρα το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, καθώς δύο μεγάλες ομάδες έρχονται αντιμέτωπες, ενώ είναι ισόβαθμες στους ομίλους του Champions League με 7 βαθμούς. Η απορία όλων των ποδοσφαιρόφιλων είναι μία και σίγουρα δεν είναι το ποιος θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης. Το αν θα είναι σε θέση να παίξει έστω και για λίγο ο Φερνάντο Τόρες, απέναντι στην παλιά του ομάδα είναι αυτό που απασχολεί τους φίλους του ποδοσφαίρου. Πιθανή παρουσία του ισπανού, θα δώσει άλλο χρώμα στην αναμέτρηση, η οποία συγκεντρώνει έτσι κι αλλιώς την μεγαλύτερη προσοχή των φιλάθλων ανά τον κόσμο.

Ρόμα - Τσέλσι

Η Ρόμα περνάει μία αγωνιστική κρίση που δεν έχει προηγούμενο. Βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα και έχει μόλις τρεις βαθμούς στους ομίλους του Champions League. Μέσα σε δύο εβδομάδες, οι οπαδοί της έχουν επιτεθεί στους παίκτες και τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, πετώντας τους αυγά και βρίζοντας. Αντίθετα, η Τσέλσι μπορεί να έχασε το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και να έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, νίκησε όμως 5-0 την Σάντερλαντ εντός έδρας και έδειξε οτι έχει συνέλθει. Στο προηγούμενο ματς μεταξύ τους στο «Στάμφορντ Μπριτζ», οι Αγγλοι είχαν κερδίσει δύσκολα 1-0. Το ευχάριστο για τους Ρωμαίους είναι οτι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Φραντσέσκο Τότι και το δυσάρεστο για τους Λονδρέζους είναι η πιθανή απουσία του Ασλεϊ Κόουλ.

Σε λίγο τα υπόλοιπα παιχνίδια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: