4 Νοεμβρίου 2008

Τσάμπιονς Ληγκ: Για το "θαύμα" η Ανόρθωση

Κλουζ - Μπορντό

Οι τεχνικοί των δύο ομάδων, έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές απουσίες παικτών και θα αναγκαστούν να κάνουν πολλές αλλαγές στις ενδεκάδες τους. Από τη μία ο Μαουρίτσιο Τρομπέτα, δεν μπορεί να υπολογίζει στους βασικούς Ντίντι και Ντιέγκο Ρουίζ, ψάχνοντας το πρώτο γκολ της Κλουζ μετά την πρώτη αγωνιστική και τη νίκη στην έδρα της Ρόμα στην πρώτη αγωνιστική. Από την άλλη, ο Λοράν Μπαν, δεν μπορεί να υπολογίζει στον μέσο Τρικά που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς. Εκτός από αυτόν όμως, προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Ραμέ και Φερνάντο. Η Κλουζ έχει τέσσερις βαθμούς, βρίσκεται στη δεύτερη θέση και η Μπορντό τρεις, όσους έχει και η Ρόμα.

Ανόρθωση - Ίντερ

Η Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια τίθεται αντιμέτωπη με την Ίντερ του Ζοζέ Μουρίνιο. Η ομάδα της Κύπρου, έχει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, καθώς Σάβιο, Δέλλας και Νικολάου έχουν τεθεί εκτός μάχης. Αυτό δεν σημαίνει οτι ο Πορτογάλος τεχνικός των «νερατζούρι» δεν έχει τα δικά του προβλήματα. Ο Σουλέι Αλί Μουντάρι δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και το ίδιο ισχύει και για τονΚριστιάν Κίβου, ο οποίος για ακόμα μία φορά έχει πρόβλημα με το γόνατο του. Ο Αντριάνο αναμένεται να μείνει και αυτός εκτός, εξαιτίας του κρούσματος απειθαρχίας που παρουσίασε πρόσφατα, καθυστερώντας να γυρίσει από τη Βραζιλία. Η Ίντερ με νίκη «κλειδώνει» την πρόκριση, ενώ η Ανόρθωση, αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να περάσει.



Σπόρτινγκ Λ. - Σαχτάρ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα είναι με το ένα πόδι στους «16» της διοργάνωσης, καθώς θα φτάσει τους 9 βαθμούς και θα είναι 6 βαθμούς μπροστά από τη Σαχτάρ. Σε μία τέτοια περίπτωση θα πάρει μάλλον την πρόκριση μαζί με την Μπαρτσελόνα. Στο τρίτο παιχνίδι του ομίλου, οι Πορτογάλοι, αν και δεν το άξιζαν, πήραν τη νίκη μέσα στην Ουκρανία (1-0).

Δεν υπάρχουν σχόλια: