18 Νοεμβρίου 2008

Πρέσινγκ της ΑΕΚ σε Μπάγεβιτς, δεν αποκλείεται συμφωνία

Επαφές με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει ξεκινήσει η ΑΕΚ, ελπίζοντας σε θετική απάντησή του για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της.
Ο Στέλιος Μανωλάς, που αναλαμβάνει πόστο τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, και ο Λάκης Νικολάου είναι αυτοί που έχουν αναλάβει - σύμφωνα με τις πληροφορίες - το ρόλο μεσολαβητή μεταξύ του 60χρονου τεχνικού και των μετόχων της «Ένωσης». Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των τριών ανδρών και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόβλημα του Σερβοέλληνα προπονητή είναι οι κακές σχέσεις που είχε στο παρελθόν με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ.
Δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ της Τρίτης να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του «Ντούσκο» ανάλογα και με τις αντιδράσεις των «κιτρινόμαυρων» οπαδών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Δημήτρης Χατζηχρήστος έχει εκφραστεί θετικά για ενδεχόμενη επιστροφή του Μπάγεβιτς στην ομάδα, όμως η Original 21 μάλλον δεν είδε με... καλό μάτι αυτό το ενδεχόμενο. Είναι χαρακτηριστικό το κείμενο που ανάρτησε στον δικτυακό τόπο της, στο οποίο αναφερόταν μεταξύ άλλων:
«Έλα Ντού$αν στον λαό σου! Να θυμηθούμε τα παλιά. Να αποκτήσει ενδιαφέρον η ζωή μας...»
Από εκεί και πέρα, στη λίστα των υποψηφίων παραμένει ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος όμως παρουσιάζεται επιφυλακτικός να αναλάβει ξανά ως υπηξρεσιακός τεχνικός την ομάδα και επιθυμεί συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης, εάν κριθεί επιτυχημένος.
Η περίπτωση του Έβαλντ Λίνεν φαίνεται να αποκτά έδαφος, κυρίως λόγω της εμπειρίας του και του έργου που είχε παρουσιάσει στη θητεία του στον Πανιώνιο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΑ "ΓΝΗΣΙΑ" ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ. Ο χΑΤΖΗΠΑ.. ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.