18 Νοεμβρίου 2008

Συζητήση εφ' όλης της ύλης στον Παναθηναϊκό

Σύσκεψη... κορυφής είχαν το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Πατέρας, με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου και τον Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος βέβαια δεν έδωσε το «παρών» στην πρωινή προπόνηση.
Η συνάντηση αυτή ήταν προγραμματισμένη προτού ο Πατέρας πάει στις ΗΠΑ, αλλά με αφορμή και την αγωνιστική κρίση της ομάδας επικεντρώθηκε και σε αγωνιστικά ζητήματα. Επίσης στη δίωρη συνάντηση πέραν του προβληματισμού που εξέφρασε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού για την πορεία της ομάδας, συζητήθηκαν και μεταγραφικά θέματα και κυρίως η ενίσχυση των πρασίνων στην άμυνα, η οποία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Πατέρας και Αντωνίου μίλησαν και με τον Γιάννη Γκούμα για το επεισόδιο που είχε με τον Τεν Κάτε πριν από το ματς με τη Λάρισα. Το πιθανότερο είναι πως ο 33άχρονος αμυντικός θα τιμωρηθεί με υψηλό πρόστιμο, αλλά ρόλο θα παίξει βέβαια και η εισήγηση του Ολλανδού. Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας...
Τέλος, το απόγευμα της Τρίτης ο α' αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης θα έχει συνάντηση με τους επικεφαλής των οργανωμένων, όπου φυσικά θα εκφράσει τα παράπονα της ΠΑΕ για τα όσα έγιναν στο «Αλκαζάρ», ενώ θα συζητήσουν για τη συνέχιση της συνεργασίας τους και κυρίως αν θα εξακολουθήσουν να παίρνουν εισιτήρια στα εκτός έδρας ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: