12 Νοεμβρίου 2008

Ο Αστέρας Τρίπολης κατέθεσε πρόταση στον Μπάγεβιτς

O Kάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν για τον Αστέρα Τρίπολης και τα ονόματα για τον πιθανό αντικαταστάτη δίνουν και παίρνουν. Οι άνθρωποι της ομάδας πάντως φιλοδοξούν να κάνουν το κόλπο γκρόσο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό των ιδιοκτητών της ομάδας.
Οι διοικούντες τον Αστέρα έχουν ήδη κάνει κρούση στον Σερβοέλληνα τεχνικό και πλέον περιμένουν την απάντησή του. Το θέμα δεν είναι στο οικονομικό, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας είναι διατεθειμένοι να σπάσουν κάθε ρεκόρ προκειμένου να τον πείσουν να αναλάβει τον Αστέρα.
Ωστόσο, το θέμα είναι το κατά πόσο ο Μπάγεβιτς θέλει να αναλάβει την ομάδα. Σε περίπτωση πάντως που δεν δεχτεί, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις.
Ο Έβαντ Λίνεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα, καθώς αποτελεί έναν προπονητή που έχει δείξει έργο, ενώ γνωρίζει και την ελληνική πραγματικότητα.
Η περίπτωση του Λεμονή, ο οποίος εκτός απρόοπτου υπογράφει στον Πανιώνιο απομακρύνθηκε, ενώ στα υπόψη βρίσκεται και ο Σέρχιο Μαρκαριάν.
Υπάρχουν ακόμα αρκετά ονόματα ξένων προπονητών τα οποία έχουν προταθεί, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: