12 Νοεμβρίου 2008

Ανθοδέσμη... στήριξης στον Τεν Κάτε από τους οπαδούς

Mία έκπληξη περίμενε τον Ολλανδό προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε, λίγο μετά την άφιξη της αποστολής σε ξενοδοχείο της Καβάλας, για την αποψινή (19:00) αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα για το Κύπελλο Ελλάδας.
Αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών της περιοχής (Green North Club) πήγε στο ξενοδοχείο και ζήτησε να δει τον Ολλανδό τεχνικό.
Όταν εκείνος κατέβηκε, οι φίλοι του «τριφυλλιού» του έδωσαν μία ανθοδέσμη με την εξής αφιέρωση στα ολλανδικά:
«Σε πιστέψαμε. Μας δικαιώνεις. Θα σε στηρίξουμε. Κοίτα αύριο την εξέδρα, θα έχει μία έκπληξη». Ο Τεν Κάτε, ο οποίος... δεν πίστευε στα μάτια του, ευχαρίστησε τους οπαδούς και τους διεμήνυσε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να τους ικανοποιήσει.
Οι φίλοι τους «τριφυλλιού» ετοιμάζουν για το ματς του Κυπέλλου ένα πανό στο οποίο θα εκφράζουν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του.
Ανάλογο πανό ούτως ή άλλως είχε αναρτηθεί και στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δείχνει ότι πιστεύει στη δουλειά του Ολλανδού.
Όσον αφορά τον αγώνα με την Καβάλα, ο Τεν Κάτε ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην υποτιμήσουν την Καβάλα και πέσουν θύμα κάποιας έκπληξης, κάτι που είναι σύνηθες στον θεσμό του Κυπέλλου.
«Θέλω να είστε σοβαροί. Είναι νοκ άουτ αγώνας και κρύβει παγίδες. Μπορεί ο αντίπαλος να αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον υποτιμήσουμε.
»Αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία σας να παίξετε βασικοί, άφησα κάποιους εκτός για να ξεκουραστούν, όχι γιατί δεν χρειάζεται προσοχή το παιχνίδι. Το Κύπελλο είναι ένας από τους φετινούς μας στόχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: