12 Νοεμβρίου 2008

Ο Λεμονής ήρθε, o Λίνεν έφυγε

Μόλις για λίγες ώρες έμεινε κενή η θέση του προπονητή στον Πανιώνιο, καθώς ύστερα από την συνάντηση που είχαν το βράδυ της Τρίτης, ο Τάκης Λεμονής με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Τσακίρη και τον πρόεδρο, Φάνη Γαλλή και τα βρήκαν σε όλα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία περιλαμβάνει εξάμηνο συμβόλαιο έναντι 250 χιλιάδων ευρώ, με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.
Ο Τάκης Λεμονής, έχει περάσει και ως παίκτης από τον Πανιώνιο, καθώς αγωνίστηκε στη Νέα Σμύρνη την περίοδο 1992-1993.
Είναι αβέβαιο, πάντως, εάν ο 48χρονος τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη, καθώς υπάρχει η σκέψη στον πάγκο να καθίσει ο Γιώτης Σταματόπουλος, ο οποίος θα έχει θέση και στο νέο τεχνικό επιτελείο.

Το μέλλον του Χούτου…

Η πρόσληψη του Λεμονή στον πάγκο του Πανιωνίου είναι πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα και στην περίπτωση του Λάμπρου Χούτου. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φάνης Γαλλής με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» τόνισε ότι εάν ο νέος προπονητής επιθυμεί την επιστροφή του Έλληνα επιθετικού στην ομάδα, θα πρέπει να το ζητήσει από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.
Ο παίκτης πλέον προπονείται με την ομάδα Νέων του συλλόγου έως τις 31 Δεκεμβρίου και ενώ έχει συμβόλαιο έως το 2010.
Tαυτόχρονα, όμως, ο κ. Γαλλής επεσήμανε ότι και ο παίκτης θα πρέπει να πείσει ότι θα έχει την περυσινή παρουσία όπου είχε σημαντική συνεισφορά στην έξοδο της ομάδας στο Κύπελλο Ιντερτότο πετυχαίνοντας δέκα γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: