12 Νοεμβρίου 2008

Νοτιάς... ενίσχυσης θα φυσήξει στην ΑΕΚ

Έτοιμος να δαπανήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό το Γενάρη, προκειμένου να φέρει στην ΑΕΚ πρωτοκλασάτους παίκτες, ακόμα και αν δεν έχει τη στήριξη των υπόλοιπων μετόχων της ομάδας, είναι ο Νίκος Νοτιάς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Τετάρτης (12/11) στην εφημερίδα «Εξέδρα».
Οι μέτοχοι της «Ένωσης» θεωρούν ότι έχουν ήδη δαπανηθεί αρκετά χρήματα, ωστόσο ο Νοτιάς έχει διαφορετική άποψη και θα προσπαθήσει να επιβάλλει την πρόθεσή του για ενίσχυση και στους υπόλοιπους, ώστε να ενισχυθεί η ΑΕΚ σε θέσεις που πονάει.
Όσον αφορά το ποιος θα κρίνει τις μεταγραφές που είναι απαραίτητες, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο Νικολαΐδης, οι κινήσεις θα γίνουν με τη σύμφωνη γνώμη όλων και μετά τις εισηγήσεις του νέου προπονητή και του νέου προέδρου.



Σχετικά με το ποιος θα αναλάβει τη θέση αυτή, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις με τον Στέλιο Μανωλά, στον οποίο έχει εκφραστεί η πρόθεση της διοίκησης να βάλει λεφτά για μεταγραφές, ενώ του έχει τονιστεί ότι θα έχει λόγο και ο ίδιος.
Οι διοικούντες αποσκοπούν σε ένα νέο μοντέλο διοίκησης, όπου ουσιαστικά θα διοικούν οι μέτοχοι και όχι ο πρόεδρος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι.. διακοσμητικός.
Ο Μανωλάς δεν έχει απαντήσει ακόμα. Επαφές είχαν γίνει και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μέσω του Νάσου Θανόπουλου, ωστόσο οι μέτοχοι αποφάσισαν να πορευτούν μόνοι τους τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
Ούτως ή άλλως, ο Μελισσανίδης είναι πολύ απασχολημένος με τις επιχειρήσεις του αυτήν την περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: